Your Pet, Our Passion.

Mitkä ovat 5 Friskies-lupausta?

Sitouduit koiraasi sinä päivänä, kun toit sen kotiisi. Lupasit pitää sen onnellisena ja terveenä koko sen elämän ajan. Juuri siksi mekin olemme antaneet 5 omaa lupaustamme – Friskiesin 5 lupausta. Lupaamme hyödyntää vuosikymmenten kokemukseen perustuvaa tietoamme ja ammattitaitoamme koirasi ravitsemisessa aina ja heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Ruokamme ovat aina maukkaita ja 100-prosenttisen täyttä & tasapainoista ravintoa.

1. Ravitsemus

100 % täyttä & tasapainoista ravintoa onnellisen ja terveen elämän tueksi mausta tinkimättä. Aina ja heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Friskiesin reseptit yhdistelevät eläin- ja kasviperäisiä proteiineja. Proteiinit koostuvat aminohapoista, ja niitä saadaan niin eläimistä kuin kasveista. Useimmat proteiinit eivät sisällä kaikkia aminohappoja juuri oikeissa mittasuhteissa, eivätkä ne tällöin yksin riitä ainoaksi proteiininlähteeksi.

Eri proteiininlähteitä huolellisesti yhdistelemällä voidaan saada aikaan juuri oikeanlainen aminohappojen tasapaino.

*Etenkin kissat tarvitsevat tiettyjä aminohappoja, joita löytyy vain eläinproteiineista, joten lihansyöjäystäväsi saa eläin- ja kasviproteiineja yhdistelemällä nauttia molempien lähteiden parhaista puolista.

2. Laatu

Asiantuntijamme suorittavat päivittäin satoja laatutarkistuksia ruokiemme jokaisessa tuotantovaiheessa. Valmiille tuotteille suoritetut testit muodostavat vain osan yli 1 400 tarkastuksesta, joita suoritamme päivittäin koko tuotantoprosessin aikana.

Suoritamme kaikille tuotantolaitoksiimme saapuville raaka-aineille ja pakkausmateriaaleille päivittäin yli 300 testiä. Lisäksi suoritamme tuotantoprosessin aikana sekä valmiille tuotteille 1 100 tarkistusta lisää. Voit siis olla rauhallisin mielin ja luottaa siihen, että lemmikkisi saa aina yhtä laadukasta ruokaa.

3. Jäljitettävyys

Teemme valtavasti töitä varmistaaksemme, että tuotteemme valmistetaan korkealaatuisista, huolellisesti valituista raaka-aineista, jotka ovat peräisin tunnetuilta ja luotetuilta toimittajilta. Valitsemme ja tarkastamme toimittajiamme säännöllisesti, joten voimme olla varmoja, että he noudattavat ruokien ja pakkausten turvallisuutta koskevia määräyksiämme ja että raaka-aineet ovat laadukkaita ja vastuullisesti hankittuja.

Varmistaaksemme, että kriteerimme täyttyvät, tarkastamme toimittajiemme toimintaa säännöllisesti ja edellytämme lukuisia sertifikaatteja, kuten:

  • HACCP-sertifikaatti (Hazard Analysis Critical Control Point, kriittisten hallintapisteiden riskiarvio) varmistaa, että kaikki prosessin aikana mahdollisesti esiintyvät riskit on tunnistettu ja hallinnassa.
  • GFSI-sertifikaatti (Global Food Safety Initiative) varmistaa, että tuotantolaitoksissa käsitellään turvallisia ruokia (sertifikaattia käytetään myös ihmisten ruokien käsittelyssä).
  • SMETA-auditointi (SedexMembers Ethical Trade Audit) arvioi eettistä toimintaa, kuten työvoimaa, terveyttä, turvallisuutta, ympäristöystävällisyyttä, liiketoiminnan eettisyyttä sekä toimittajan tulevia projekteja.
4. Purina asiantuntemus

Olemme lemmikkiruokien vankkoja asiantuntijoita, ja kaikki reseptimme ovatkin Purinan äärimmäisen pätevän ravitsemusasiantuntijatiimin kehittämiä. Ralston-Purina® avasi ravitsemustieteeseen keskittyvän laitoksensa vuonna 1926 Missourin Gray Summitissa. Yhtiöllämme on alalta yli 90 vuoden kokemus. Tuoteasiantuntijat kehittävät kaikki reseptimme yhteistyössä erilaisten ravitsemus- ja ainesosa-asiantuntijoiden kanssa.

Eikä siinä kaikki: lisäksi meillä on pakkaus-, lainsäädäntö- ja prosessiasiantuntijoita, jotka varmistavat, että annat lemmikillesi aina vain parasta.

Tärkeintä on kuitenkin se, että ravitsemusasiantuntijamme ovat alansa todellisia huippuja, joiden avulla lemmikkisi saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet. Kun kehitämme uusia reseptejä, mukana on aina eläinlääkäreitä, joten lemmikkisi terveys on etusijalla.

5. 2025 Pakkaus-materiaalisttoumus

Teemme parhaamme lemmikeistä huolehtimiseksi, mutta meillä on myös velvollisuus huolehtia maapallosta.

Vuonna 2018 Nestlé ilmoitti, että vuoteen 2025 mennessä kaikki sen pakkaukset olisivat kierrätettäviä tai uudelleenkäytettäviä. Vie kuitenkin aikaa, ennen kuin kierrätettäviä ratkaisuja ja raaka-aineita on saatavilla tarpeeksi suurissa määrin, sillä tuotteitamme myydään kaikkialla Euroopassa ja sen ulkopuolella.

Prosessi on kuitenkin jo käynnissä, sillä osa pakkauksistamme on kierrätettäviä, mutta paljon on vielä tehtävänä. Kehitämme parhaillaan lisää vaihtoehtoja, joten luethan Friskies-pakkauksestasi, miten pakkaus on järkevintä hävittää omassa maassasi. Pyydämme sinua olemaan kärsivällinen, kun jatkamme entistä kestävämmän brändin rakentamista.