Your Pet, Our Passion.
pro plan
Pro Plan

Tutustu kissojen PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION ‑tuotteisiin

Yhteistyössä eläinlääkäreiden kanssa kehitetty PURINA PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION ‑tuotesarja perustuu tieteellisen tutkimustyöhön, ja sen tarkoituksena on tarjota laadukasta ravintoa.

TUTUSTU ACTI-PROTECT™:N IMMUUNIJÄRJESTELMÄÄ TUKEVAAN VOIMAAN

PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION with ACTI-PROTECT™ -valikoima on rikastettu raakamaidolla, joka on bioaktiivinen ravintoaine, jonka on osoitettu tukevan suojajärjestelmää ja edistävän tervettä ruoansulatusta. Valikoima on kehitetty yhteistyössä eläinlääkäreiden kanssa. Se tarjoaa elinikäistä ravitsemuksellista tukea ja aktiivista suojaa kissoille kaikissa elämänvaiheissa.

pro plan
Meidän ravitsemus
PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION kissanpennuille
Tieteellisesti valittuja ravintoaineita, jotka edistävät tervettä kasvua ja kehitystä.
pro plan
Meidän ravitsemus
PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION steriloitu
Suunniteltu auttamaan lihasmassan säilyttämisessä painonpudotuksen aikana ja steriloinnin/kastroinnin jälkeen. Sisältää ravintoaineita, jotka edistävät terveitä virtsateitä.
pro plan
Meidän ravitsemus
PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION Steriloitu Senior 7 vuotta+
Räätälöity ravinto seitsemän vuotta täyttäneiden tai sitä vanhempien kissojen elintärkeiden toimintojen tukemiseen.
Hyödynnä tieteen voimaa

Sinulla on suurin vaikutus kissasi hyvinvointiin, ja juuri siksi haluamme jakaa kaiken kokemuksemme ravinnosta ja lemmikkienhoidosta kanssasi, jotta voit tarjota kissallesi terveen elämän. 

Me välitämme lemmikeistä ja teemme parhaamme, jotta voimme kohdata niiden terveysongelmat lemmikkien ja omistajien elämään eniten vaikuttavissa asioissa.

PRO PLAN® Veterinary Diets ‑tuotteet kissoille

PRO PLAN® Veterinary Diets ‑tuotevalikoima auttaa eläinlääkäreitä tarjoamaan kissan hoidon kaipaamaa ravitsemustukea tietyissä terveysongelmissa. Kliinisesti kehitetyt ruokavaliot ja niihin liittyvät tuotteet antavat eläinlääkäreille mahdollisuuden tehostaa hoitoa erityisten ja tieteellisesti todistettujen koostumusten avulla.

Samankaltaiset PRO PLAN® ‑artikkelit:

Pro Plan
3 minuutin luku

Kissojen ruoka-aineallergiat