Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Pro Plan Vet Diets

Pro Plan Veterinary Diets ‑tuotesarja on kehitetty eläinlääkäreiden tueksi ja ravitsemushoidoksi tiettyihin koirien ja kissojen terveysongelmiin. Kliinisesti kehitettyjen ruokavalioiden ja niihin liittyvien tuotteiden valikoima antaa eläinlääkäreille mahdollisuuden tehostaa hoitoa kohdistettujen, tutkimukseen perustuvien ja testattujen koostumusten avulla.

On tärkeä huomata, että kaikki PRO PLAN Veterinary Diets ‑tuotteiden yhteydessä mainitut hoitoperusteet koskevat kissan tai koiran ravitsemushoitoa mainituissa olosuhteissa, eikä ravinto korvaa asianmukaista lääketieteellistä hoitoa. Eläinlääketieteellistä ruokavaliota tulee käyttää eläinlääkärin valvonnassa.

PPVD Kissa sankari
Kissoille
Tutustu kissojen tuotteisiin
Tutustu Purina Pro Plan Veterinary Diets ‑tuotesarjan tehokkaaseen terveyttä edistävään ravintoon kissallesi. Tuotteet on räätälöity asiantuntemuksella ja edistävät kissan hyvinvointia.
PPVD Koiran sankari
Koirille
Tutustu koirien tuotteisiin
Tutustu koiran erilaisiin terveysongelmiin kliinisesti kehitettyjen ruokavalioiden valikoimaan, joka antaa eläinlääkäreille mahdollisuuden tehostaa hoitoa kohdistettujen, tutkimukseen perustuvien ja testattujen koostumusten avulla.