Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
kissanruoka Pro Plan LiveClear

Esittelyssä PRO PLAN LIVECLEAR

Uudenlainen kissanruoka, joka vähentää allergeenejä kissan karvoissa*.

​*Satyaraj E. et al, Immunity Inflammation and Disease. 2019; 7(2):68-73​

Lähenny kissasi kanssa

Mielestämme mikään ei saisi tulla sinun ja kissasi väliin. Eivät edes kissa-allergeenit. Tutustu, millaisen eron Pro Plan LIVECLEAR voi tehdä allergian hillitsemiseksi ja kuinka se auttaa sinua ja kissaasi lähentymään toisianne.

LIVECLEAR on vallankumouksellinen kissanruoka, jonka on osoitettu vähentävän kissan karvojen ja hilseen allergeeneja keskimäärin 47 % kolmannesta viikosta alkaen päivittäisestä ruokinnasta*.​

*Satyaraj E. et al, Immunity Inflammation and Disease. 2019; 7(2):68-73.

Näin Pro Plan LIVECLEAR toimii

 

Jokainen kissa on ainutlaatuinen ja myös niiden tuottamat Fel d 1 ‑määrät eroavat toisinaan, aivan kuten jokaisen ihmisen allergeenien sietokyky on erilainen. Kaikille sopivaa ratkaisua kissa-allergeenien hallintaan ei ole olemassa. Jokainen pieni tekijä auttaa, ja yleensä erilaisten keinojen yhdistelmä on toimivin ratkaisu.

Pro Plan® LiveClear® ei kokonaan korvaa muita kissa-allergian hallintakeinoja, mutta täydentävänä tapana se auttaa vähentämään allergeenien määrää kissakodissa.

Nainen, joka pitää kissaa sylissään
Pro Plan LIVECLEAR
Kissa-allergeenien hallinta
Kotisi on täynnä Fel d 1 ‑allergeeneja. Kyseessä on tahmea proteiini, jotka tarttuvat kaikkiin pintoihin ja ovat hyvin vaikeita puhdistaa, vähän kuin joku olisi ripotellut glitteriä kaikkialle. Siksi on tärkeä pitää kiinni myös vanhoista allergeenien poistokeinoista, jotta Pro Plan LiveClear voisi tuoda lisähyötyä.

Todellisia ihmisiä. Todellisia tarinoita.

Pro Plan LIVECLEARin tarina

Tutustu tarkemmin Pro Plan LIVECLEARin tarinaan.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Pro Plan LiveClear on erilainen kuin mikään muu markkinoilla oleva kissanruoka, joten se herättää varmasti kysymyksiä. Tästä löydät vastaukset tavallisiin kysymyksiin.

Lisätietoja kissa-allergeeneista

Lisätietoja kissa-allergeeneista:

Pro Plan
Off