Your Pet, Our Passion.
3 week
Purina ONE Dog

Rahat takaisin - takuu

Toivomme, että sinä ja koirasi pidätte tuotteistamme ja nautitte kolmen viikon kokeilustamme! Jos kuitenkin jostain syystä et olisi tyytyväinen ostamaasi Purina ONE®-tuotteeseen, otathan meihin yhteyttä.
Etkö ole tyytyväinen? Ota yhteyttä meihin!

Korkealaatuinen Purina ONE®-tuotesarja sisältää vain tarkkaan valikoituja raaka-aineita ja sen innovatiiviset reseptit on suunniteltu täyttämään koirasi ravintotarpeet sen kaikissa elämänvaiheissa. Toivomme, että sinä ja koirasi pidätte tuotteistamme ja nautitte kolmen viikon kokeilustamme! Jos kuitenkin jostain syystä et olisi tyytyväinen ostamaasi Purina ONE®-tuotteeseen, otathan meihin yhteyttä.

Lähetä kuva ostokuitista sekä selitys, miksi et ole tuotteeseen tyytyväinen niin korvaamme sinulle tuotteen ostohinnan. Liitä mukaan myös tieto siitä, milloin ja mistä tuote on ostettu, tuotteen hinta sekä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja tilinumerosi IBAN-muodossa. Lähetä tiedot sekä liitteet sähköpostitse osoitteeseen kuluttajapalvelu@fi.nestle.com. Korvaus maksetaan tilillesi 2-3 viikon kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet viestisi.

Rahat takaisin-takuun voi hyödyntää ainoastaan kerran/kotitalous. Suurin mahdollinen palautusmäärä on määrä, joka tarvitaan kolmen viikon kokeilun suorittamiseen, joka on koiran koosta riippuen 2-3 x 1,5 kg pakkausta tai 3 x 800 g pakkausta. Käsittelemme annetut henkilötiedot henkilötietosuojalain edellyttämällä tavalla. Tietoja käytetään ainoastaan kampanjaan liittyvien korvauspyyntöjen käsittelyyn.