Tietoja Meista
Yli 80 vuoden ajan meitä on ohjannut usko siihen, että lemmikit ja ihmiset ovat parhaimmillaan yhdessä.

Ravintoa ja rakkautta lemmikkkien parhaaksi.

Syy siihen, miksi olemme niin kiinnostuneita ruokamme laadusta on se, että rakastamme lemmikkejä yhtä paljon kuin sinäkin. Työntekijöillämme on kotona lemmikkejä, monissa toimistoissamme ympäri maailman koira seuraa mukaan myös töihin.

Rakkautemme lemmikkejä kohtaan on paljon enemmän kuin pelkkää lemmikkien ravitsemuksen edistämistä. Luomme kumppanuuksia lemmikkien hyvinvoinnin maailmassa ja kasvatamme tietoisuutta siitä, mitä lemmikit todella tarvitsevat. Olemme itse todenneet miten vahva ihmisen ja lemmikin välinen suhde voi olla, ja kuinka monella ainutlaatuisella tavalla lemmikit voivat vahvistaa perheitä ja tuoda yhteisöjä lähemmäksi toisiaan.

Koska haluamme omistautuneita ja intohimoisia työntekijöitä tiimiimme, haluamme varmistaa, että Purina on loistava työpaikka. Kun kävelet sisään ovesta, näet, että maailmamme pyörii lemmikkien ympärillä; seiniämme koristavat lemmikkiemme kuvat, ja voit tervehtiä työntekijöidemme koiria toimistotiloissamme.

Tavoitteemme kehittää lemmikkien ravitsemusta ja tehdä alan johtavia tutkimuksia lemmikkien hyvinvoinnista vie yritystämme eteenpäin vuosi toisensa jälkeen. Työskentelemme ahkerasi lemmikkiesi hyväksi joka päivä.