Mielenruokaa – ravintofilosofiamme

Lemmikit tuovat iloa elämäämme - niin myös meidän. Ne ovat osa perhettä, joten on vain luonnollista, että haluamme niille parasta. Sen vuoksi yli 100 vuoden ajan olemme omistautuneet ravinteikkaan, laadukkaan lemmikkiruuan valmistamiseen, joka auttaa kissoja ja koiria elämään terveellisempää, onnellisempaa ja pidempää elämää.

Lemmikkiravinnon johtavana valmistajana olemme nähneet, miten kunnollinen ruokinta voi auttaa pidentämään lemmikin terveitä vuosia. Vahvan 400 jäsenen PURINA®-tiimin, jossa on ravitsemusasiantuntijoita, tutkijoita, eläinlääkäreitä ja eläinten käyttäytymisen asiantuntijoita, tavoitteena on nostaa lemmikkien ravitsemuksen tasoa yhä korkeammalle. Mutta miten teemme tämän? Aloitetaanpa.

1

Emme tähtää vastaamaan standardeihin - vaan ylittämään ne

Voi olla yllätys, mutta koiranruokaa koskevat tarkemmat standardit kuin monia ihmisten ruokia. Tämä johtuu siitä, että se sisältää 100% lemmikin ruokavaliosta, joten siinä on pakattuina kaikki ravintoaineet, joita onnelliset ja terveet lemmikit tarvitsevat. Sen vuoksi lemmikkien ruokia kuvataan usein sanoilla "täysi ja tasapainoinen'.

Eurooppalaisen lemmikkiruokateollisuuden yhteisön FEDIAFin pitkäaikaisena jäsenenä sekä eläinrakkaina itsekin olemme erittäin huolellisia ja ylpeitä jokaisesta valmistamastamme tuotteesta. Sen vuoksi monet ruoistamme eivät pelkästään vastaa alan vaatimuksiin, vaan ylittävät vaatimukset.

2

Erotumme yksityiskohdilla

Oikean ruoan valitseminen lemmikillesi voi olla haastava tehtävä. Onko siinä kaikkia tarvittavia ravintoaineita? Mitä testejä sen turvallisuuden varmistamiseksi on tehty? Pitääkö se mausta? Ymmärrämme nämä huolet - meillä on kuitenkin monilla myös omia lemmikkejä.

Haluamme, että jokainen lemmikin omistaja luottaa tuotteidemme laatuun. Teemme siis yleensä hieman ylimääräistä työtä varmistaaksemme sen, että reseptimme ovat turvallisia, ravitsevia ja herkullisia. Sen vuoksi laatu- ja laadunvarmistusprosessissamme on yli 50 vaihetta. Koske meille kuten sinullekin mitään ei tule jättää huomiotta, jos se koskee lemmikkiemme terveyttä ja onnellisuutta!

Lue eteenpäin, ja saat tietää enemmän toimenpiteistä, joita teemme varmistaaksemme, että tuotteemme ovat korkeimpien standardien mukaisia.

3

Oikean tasapainon saavuttaminen

Tiedämme, että haluat tarjota lemmikillesi tasapainoista, ravinteikasta ruokaa, joka tekee niille hyvää. Tiedämme myös, että on turhaa tuottaa alan johtavaa ravintoa, jos lemmikit eivät nauti siitä tai syö sitä lainkaan - tai jos se on niin vaikeaa sulattaa, että se ei tarjoa niiden tarvitsemia ravintoaineita.

Jos kissa nyrpistää nenäänsä ruualle tai ruokamme ei ole koiran ruuansulatuksen mukaista, menemme takaisin suunnittelupöydän ääreen. Tämä sen vuoksi, että rakkautemme lemmikkejä kohtaan ja ilo, jota ne tuovat ihmisten elämään, saa meidät haluamaan valmistaa ravintoa, joka antaa vielä enemmän.

4

Teemme läksymme

Mitä tulee lemmikkien hoitoon, meille ei riitä se, että uskomme alan sanaan - haluamme selvittää faktat itse. Näin meistä on tullut maailman johtavia lemmikkien ravitsemuksen tutkijoita.

Etsimmepä syytä lemmikkien liikalihavuuteen tai tutkimme uusien trendien vaikutusta ja löydöksiä ihmisten ravinnossa, yritämme aina selvittää kaiken. Se on osa missiotamme, jossa parannamme lemmikkien elämänlaatua sekä niitä rakastavien ihmisten elämää, ja autamme lemmikkejä elämään pitkän, onnellisen ja terveen elämän.

5

Katsomme kokonaisuutta

Tiedämme, että parhaat ainesosat eivät "toimi" yksin; ne tukevat ja parantavat toisiaan. Sen seurauksena fiksusti sovellettu ravintosekoitus on paljon paremmin sulavaa ja tehokkaampaa kuin yksittäinen ainesosa.

Sen sijaan, että keskittyisimme yksittäiseen ainesosaan, katsomme kokonaiskuvaa - miten eri ainesosien yhdistelmät hyödyttävät lemmikin terveyttä? Tämä periaate on johtanut moniin mullistaviin löydöksiin, kuten siihen, että kokojyvävilja voi toimia niin proteiinilähteiden (kuten liha, kala ja soija) täydentäjänä kuin edistää ruoansulatuksen terveyttä.

Me uskomme, että ihmiset ja eläimet ovat parempia yhdessä – lemmikit tuovat niin paljon iloa niin sinun kuin meidänkin elämään! Ne ovat osa perhettä, joten on vain luonnollista, että haluamme niille parasta. Sen vuoksi olemme yli 100 vuoden ajan omistautuneet ravinteikkaan, laadukkaan lemmikkiruoan valmistamiselle, jotta kissat ja koirat voivat elää terveellisemmän, onnellisemman ja pidemmän elämän. Katso heti, niin saat tietää lisää tuloksellisesta ravinnostamme.