Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Lemmikit työliitossa

Pets at Work Alliance

Voimme auttaa toimiston muuttamisessa koiralle sopivaksi paikaksi.

Jos haluat aloittaa toimistokoiraohjelman, autamme sinua mielellämme. Ehkä haluat myös liittyä Pets At Work Alliance ‑järjestöön?

Meillä on eri puolilla Eurooppaa kaiken kokoisia koiraystävällisiä toimistoja, joiden työntekijämäärät, arkkitehtuuri ja työkulttuuri ovat keskenään hyvin erilaisia. Siksi meillä on osaamista toimistokoiraohjelman toteuttamisesta hyvin monenlaisissa ympäristöissä.

Lähetät vain meille sähköpostia osoitteeseen pawalliancenordic@purina.nestle.com

Kerrothan yrityksesi nimen, koon, sijainnin ja oman asemasi – näin pystymme tarjoamaan sinulle kohdennetumpaa tukea.

Mikä on Pets At Work -yhteenliittymä?

Nestlé Purinan perustama Pets at Work -yhteenliittymä on vapaaehtoisuuteen perustuva, voittoa tavoittelematon yritysyhteenliittymä, jonka tavoitteena on tehdä lemmikkien omistamisesta helpompaa avaamalla yritysten ovet koirille. Jäsenemme tiedostavat, että lemmikeillä on valtavan suuri positiivinen vaikutus terveyteemme ja hyvinvointiimme. Jäsenemme toimivatkin esimerkkinä muille yritykselle osoittaessaan, kuinka arvokkaita lemmikkiystävälliset työpaikat ovat.

Pets At Work -yhteenliittymään liittymisen hyödyt

Pets at Work -yhteenliittymän jäsenet saavat Nestlé Purinan Pets at Work -asiantuntijoilta ainutlaatuista tietoa ja apua ohjelman toteuttamisen suhteen. Tämä voi sisältää esimerkiksi tukea pilot-hankkeen perustamiseen, apua lemmikkiystävällisten tilojen suunnittelemiseen ja kyselytuokioita.

Ketkä voivat liittyä?

Mikä tahansa yritys voi hakea Pets at Work -yhteenliittymän jäsenyyttä täysin ilmaiseksi, kunhan yritys on sitoutunut avaamaan ovensa koirille.