Your Pet, Our Passion.
Owner with dog

Lemmikkiadoptioiden edistäminen yhteistyökumppaneiden avulla

Me Purinalla uskomme, että jokainen lemmikki ansaitsee rakastavan kodin. Siksi teemme yhteistyötä useiden eri organisaatioiden kanssa tukeaksemme lemmikkien adoptiota.

Tavoitteemme

Vuoteen 2025 mennessä teemme yhteistyötä lemmikkiadoptiokumppaneidemme kanssa edistääksemme alan parhaita käytäntöjä ja parantaaksemme adoptiolukuja.

Lupauksemme

Miksi se on tärkeää

Olemme aina tukeneet lemmikkien adoptointia. Rakastavien kotien löytäminen lemmikeille on meille intohimon asia. Siksi se olikin yksi alkuperäisistä lupauksistamme vuonna 2016.  Joissakin maissa koronapandemia ja elinkustannuskriisi ovat kasvattaneet hylättyjen lemmikkien määrää, ja eläinkodit ovat yrittäneet pysyä tahdissa mukana. Niinpä lupauksemme on nyt entistäkin tärkeämpi. Siksi teemme jatkossakin yhteistyötä paikallisten ja uusien adoptiokumppaneiden kanssa helpottaaksemme lemmikkien adoptointia ja jakaaksemme tietoa parhaista käytännöistä.

Näkökantamme

Me Purinalla rakastamme lemmikkejä ja uskomme vahvasti siihen, että lemmikin omistaminen tuo merkittävää hyötyä sekä yksilöille että koko yhteiskunnalle. Lemmikkien ystävät eivät voisi kuvitella elämää ilman lemmikkejään ja suurin osa maailman lemmikeistä elää rakastavissa ja huolehtivaisissa kodeissa, mutta tuhansia koiria, kissoja ja muita eläimiä hylätään vuosittain taloudellisten ja yhteiskunnallisten syiden vuoksi, ja luku kasvaa jatkuvasti.

Ymmärrämme, että asemamme takia meillä on ainutlaatuinen tilaisuus auttaa adoptioiden tukemisessa. Tuemme lemmikkiadoptio-ohjelmia eri puolilla Eurooppaa kasvattaaksemme lemmikkien adoptiolukuja. Toimitamme ruokaa eläinsuojeluyhdistysten eläinkoteihin ja tuemme monia lemmikkiadoptiota edistäviä tapahtumia ja kampanjoita, joissa korostetaan lemmikkiadoption etuja ja siihen liittyviä velvollisuuksia. Kumppaneillemme toimitetut lemmikkiruokalahjoitukset ovat iso osa tukeamme; tuen merkitys kasvoi entisestään koronapandemian aikana, kun eläinkotien rahoitusta leikattiin. Kun adoptiokeskusten hätä oli suurin, me lahjoitimme adoptiokumppaneillemme ja muille avun ja tuen tarpeessa oleville miljoonia lemmikkiruoka-annoksia.

 

Tiedämme, että ihmisen ja eläimen välinen suhde on erityinen, joten haluamme olla edistämässä konkreettisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat adoption ja tekevät uuden kodin tarpeessa olevien lemmikkien ja eläinihmisten elämästä parempaa.

Purinan asiantuntijat

Nykyiset ohjelmat

Yhteistyö on tärkeä osa Purinan sitoutumista lemmikkien auttamiseksi. Näemme nykyisen hyväntekeväisyysjärjestöjen ja muiden yhteisöjen kanssa tekemämme yhteistyön suuren merkityksen alueen eri osissa.

Esimerkkejä ovat: 

Cats Protection Isossa-Britanniassa;
ENPA Italiassa;
VIVA! Puolassa;
Guau Las Nieves ja Amigos Del Perro Espanjassa; 
Dublin SPCA Irlannissa.


 

Perustana Nestlén jaetut arvot

Me olemme sitoutuneet muuttamaan lemmikkien ja eläinihmisten elämää parempaan suuntaan, ja samalla tavoin emoyhtiömme Nestlé on sitoutunut parantamaan elämänlaatua ja edistämään yksilöiden ja perheiden terveempää elämää; tämä alkaa yhteisöistä ja planeetastamme.

Lisätietoja Nestlé ja yhteiskunta -ohjelmasta 

Our 6 New Purina Commitments
Vaikutuksemme
Lupauksemme
Olemme sitoutuneet tekemään enemmän merkityksellisiä asioita lemmikkien, lemmikkejään rakastavien ihmisten ja yhteisen planeettamme vuoksi. Siksi olemme sitoutuneet täyttämään Purinan 6 lupausta.