Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Teacher with kids and dog

Vastuulliseen lemmikinomistukseen keskittyvien ohjelmien järjestäminen.

Uskomme vastuulliseen lemmikinomistukseen keskittyvään arvokkaaseen opetukseen, jotta lemmikit ja ihmiset voivat elää onnellista elämää yhdessä. 

Tavoitteemme

Vuoteen 2030 mennessä vastuullisen lemmikinhoidon ohjelmamme ovat tavoittaneet 3 000 000 ihmistä. 

Lupauksemme

Miksi se on tärkeää

Lemmikinomistajaksi ryhtyminen on palkitseva kokemus, joka voi tuoda mukanaan valtavasti iloa sekä vaikuttaa positiivisesti terveyteen ja hyvinvointiin. Ymmärrämme, että lemmikin omistaminen voi olla myös valtava vastuu, eikä aina ole helppoa tietää, mikä on lemmikeille parasta.  Haluamme voimaannuttaa lemmikinomistajia tarjoamalla faktoihin perustuvaa asiantuntijatietoa ja neuvoja.  Lapset ovat lemmikinomistajien seuraava sukupolvi, joten me uskomme, että lasten on tärkeää oppia toimimaan eläinten kanssa ja ymmärtämään niiden erityistarpeita. 

Siksi tarjoammekin digitaalisia työkaluja ja rahoitamme sellaisia aloitteita kuin Zigzag Puppy Coach -sovellus, joka opettaa uusille koiranpennun omistajille tärkeitä taitoja luomalla pennun rodun ja iän perusteella räätälöidyn koulutusohjelman. Lisäksi teemme jatkossakin yhteistyötä varhaiskasvatuksen asiantuntijakumppaneidemme kanssa järjestääksemme ohjelmia, joiden avulla lapset oppivat ymmärtämään lemmikkien käyttäytymistä paremmin sekä huolehtimaan lemmikeistä. 

Näkökantamme

Me Purinalla uskomme, että kun ihmiset ja lemmikit ovat yhdessä, elämä on paljon rikkaampaa. 
Tiedämme myös, että vastuullinen lemmikin omistaminen hyödyttää paitsi lemmikkejä ja niiden omistajia myös koko yhteiskuntaamme. Siksi haluammekin tukea mahdollisimman monia ihmisiä ja auttaa heitä oppimaan lisää ja ymmärtämään lemmikkejä paremmin. 

 

Yhteinen aika lemmikkien kanssa voi tuoda elämäämme iloa ja rakkautta. On tärkeää täyttää lemmikkien tarpeet, jotta ne kokevat olevansa onnellisia, turvassa ja rakastettuja. 

 

Purinan asiantuntijat

Nykyiset ohjelmat

Olemme toteuttaneet vastuulliseen lemmikinomistajuuteen keskittyviä ohjelmia onnistuneesti jo vuosien ajan.  Esimerkiksi Portugalissa teemme yhteistyötä KidZanian kanssa, joka on opetusministeriön hyväksymä sisäkaupunki, jossa lapset voivat leikkiä aikuisia. Perustimme ja avasimme ensimmäisen Purina Pet School Vet Clinicin, joka simuloi eläinlääkärikäyntiä ja opettaa lapsille, kuinka kissoista ja koirista huolehditaan, miten niiden lähellä käyttäydytään ja kuinka tärkeitä eläinlääkärikäynnit ovat. Lisäksi jaoimme Pet School -materiaalejamme kaikille KidZaniassa käyneille kouluille. Kolmen ensimmäisen toimintakuukautensa aikana klinikalla kävi yli 8 500 lasta.

Perustana Nestlén jaetut arvot

Me olemme sitoutuneet muuttamaan lemmikkien ja eläinihmisten elämää parempaan suuntaan, ja samalla tavoin emoyhtiömme Nestlé on sitoutunut parantamaan elämänlaatua ja edistämään yksilöiden ja perheiden terveempää elämää; tämä alkaa yhteisöistä ja planeetastamme.

Lisätietoja Nestlé ja yhteiskunta -ohjelmasta 

Our 6 New Purina Commitments
Vaikutuksemme
Lupauksemme
Olemme sitoutuneet tekemään enemmän merkityksellisiä asioita lemmikkien, lemmikkejään rakastavien ihmisten ja yhteisen planeettamme vuoksi. Siksi olemme sitoutuneet täyttämään Purinan 6 lupausta.