Uuden kissan hankinta

Uuden kissan hankinta

Lue lisää uudesta kissaystävästäsi

Kuinka valitset itsellesi oikeanlaisen kissan

Kuinka valitset itsellesi oikeanlaisen kissan

Kissan hankkiminen

Uuden kissan hankkiminen on jännittävä päätös, mutta se voi myös herättää paljon kysymyksiä. Mistä rodusta saattaisit esimerkiksi pitää? Kestäisitkö vilkkaan kissanpennun asettamat haasteet vai sopisiko rauhallinen seniorikissa paremmin elämäntyyliisi?
LUE LISÄÄ

Kuinka adoptoin tai pelastan kissan?

Kissan adoptoimisella on lukuisia hyötyjä. Olet antamassa lemmikille uuden mahdollisuuden hyvään perhe-elämään – kaikki eläimet ansaitsevat sen mahdollisuuden.
LUE LISÄÄ

Uuden lemmikin vakuutus

Lemmikkivakuutus voi tuoda todellista mielenrauhaa, kun stressaavissa tilanteissa ei tarvitse murehtia kustannuksista. Oikeanlaisen vakuutuksen valitseminen voi tuntua työläältä, mutta me voimme auttaa!
LUE LISÄÄ

Kissojen ja kissanpentujen sterilointiin/kastrointiin liittyvät useimmin kysytyt kysymykset

Olet siis hankkinut uuden pörröisen perheenjäsenen – loistavaa! Kun kissanpentusi on vielä niin pieni ja suloinen, on vaikea kuvitella, että sillä olisi omia pentuja.
LUE LISÄÄ

Kissan mikrosiruttaminen

Rakkauden ja huomion lisäksi haluat antaa kissallesi parasta mahdollista suojaa eksymisen tai katoamisen varalta. Kun mikrosirutat kissasi, sen mahdollisuudet löytyä ja päästä turvallisesti takaisin luoksesi harharetkien jälkeen parantuvat huomattavasti.
LUE LISÄÄ

Uuden kissan toivottaminen tervetulleeksi

Uusi kissasi tai kissanpentusi saapuu aivan lähipäivinä, joten olet varmasti hyvin innoissasi. Uuden kissan saapumista edeltävinä päivinä riittää kuitenkin runsaasti tekemistä.
LUE LISÄÄ

Tee kodistasi kissaystävällinen

Uusi kissasi on sinulle tärkeä, joten haluat tehdä kodistasi ja pihastasi sille mahdollisimman turvallisen. Mistä kodin ja pihan muuttaminen kissalle sopivaksi siis aloitetaan?
LUE LISÄÄ

Oikeanlaisen kissan valitseminen

Uuden kissan tai kissanpennun hankkiminen on ihanan jännittävä kokemus!
LUE LISÄÄ

Eri kissarodut

Monet näkemistäsi kissoista ovat ns. maatiaiskissoja eli muita kuin rotukissoja. Ystävälliset, viehättävät ja uteliaat maatiaiskissat ovat kissaystävistämme yleisimpiä.
LUE LISÄÄ