Gourmet® Mon Petit

monpetit_Meat_6x50g

MON PETIT DUO LAJITELMA 6x50g

Kissat syövät mielellään monta pientä ateriaa päivässä. Siksi GOURMET® Purinalta on kehittänyt Mon Petit Duo -tuotesarjan, jonka maukkaiden aterioiden ansiosta kissasi voi nauttia kahdesta herkullisesta mausta sopivankokoisina annoksina, joka ruokailukerralla. Duo -lajitelma sisältää kolmea makuhermoja hivelevää ateriavaihtoehtoa, joiden jokainen makuyhdistelmä herättää kissan ruokahalun: Sisältää mureaa kanaa ja nautaa, herkullista kalkkunaa ja maksaa sekä maukasta siipikarjaa ja lammasta. Jokainen ateria tarjoillaan herkullisessa kastikkeessa, ja ne ovat tasapainoista täysravintoa täysikasvuiselle (1–7-vuotiaalle) kissalle. Ateriat tarjoillaan pienistä 50 gramman pakkauksista, joten kissa jaksaa syödä kaiken kerralla. Näin kissasi saa enemmän nautintoa ja vaihtelua, eikä ateriasta jää ruokaa yli.

Yksittäiset annospussit tarkoittavat, että kissasi ateria on aina herkullisen tuore. Pienemmät annokset, enemmän vaihtelua, ilman ruoantähteitä.

Täyttä ja tasapainoista ravintoa täysikasvuiselle kissalle.

Nautaa & Kanaa: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta nautaa 4 %, kanaa 4 %), kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita, hiivaa. Kalkkunaa & Maksaa: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta kalkkunaa 4 %, maksaa 4 %), kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita, hiivaa. Siipikarjaa & Lammasta: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta siipikarjaa 4 %, lammasta 4 %), kasvisproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita, hiivaa.

Kosteus: 81,5%, Proteiini: 12,0 %, Rasva: 3,0 %, Hehkutusjäännös: 1,4 %, Raakakuitu: 0,05 %.

KY/kg: A-vitamiini: 655 D3-vitamiini: 100 mg/kg: Rautasulfaatti monohydraatti: 23; Kalsiumjodaatti anhydraatti: 0,29; Kuparisulfaatti pentahydraatti: 2,6; Mangaanisulfaatti monohydraatti: 4,5; Sinkkisulfaatti monohydraatti: 37;

Ruokintaopas Täysikasvuiselle (4 kg) kissalle: 6–7 pussia päivässä vähintään kahdella aterialla. Täysikasvuisen kissan annosmäärät ovat keskiarvoja, jotka perustuvat kohtuullisen aktiivisen, normaaleissa sääolosuhteissa elävän kissan tarpeisiin. Yksilölliset tarpeet saattavat vaihdella, ja ruokamäärä tulee aina sopeuttaa niin, että se vastaa kissan tarpeita ja auttaa kissaa pysymään hoikkana ja terveenä. Pidä aina tarjolla raikasta juomavettä.