Gourmet® Mon Petit

12262424_monpetit_Poultry_6x50g

MON PETIT SIIPIKARJALAJITELMA 6 x 50g

Kissat syövät mielellään monta pientä ateriaa päivässä. Siksi GOURMET® Purinalta on kehittänyt Mon Petit -tuotesarjan, jonka maukkaiden aterioiden ansiosta kissasi voi nauttia herkullisista makuvaihtoehdoista sopivankokoisina annoksina. Mureat palat tarjoillaan vastustamattoman herkullisessa kastikkeessa. 50 gramman annospussit säilyttävät tuoreudet ja takaavat täydellisen maun joka aterialla. Jokainen ateria on täyttä ja tasapainoista ravintoa ja sisältää kaikki ravintoaineet, joita kissasi tarvitsee pysyäkseen terveenä ja virkeänä. Mon Petit Siipikarjaa on lajitelma kana-, ankka- ja kalkkuna-aterioita, jotka sisältävät hienoja paloja herkullisessa kastikkeessa. Jokainen ateria on unohtumaton makuelämys, johon nirsoinkin kissa ihastuu. Kuusi ateriavaihtoehtoa yksittäisissä annospusseissa, mikä takaa ensiluokkaisen laadun joka kerta.

Yksittäiset annospussit tarkoittavat, että kissasi ateria on aina herkullisen tuore. Pienemmät annokset, enemmän vaihtelua, ilman ruoantähteitä.

Täyttä ja tasapainoista ravintoa täysikasvuiselle kissalle.

Ankkaa: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta ankkaa 4 %), kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita, hiivaa. Kanaa: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta kanaa 4 %), kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita, hiivaa. Kalkkunaa: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta kalkkunaa 4 %), kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita, hiivaa.

Kosteus: 81,5%, Proteiini: 12,0 %, Rasva: 2,8 %, Hehkutusjäännös: 1,6 % Raakakuitu: 0,05 %.

KY/kg: A-vitamiini: 640; D3-vitamiini: 98; mg/kg: Rautasulfaatti monohydraatti: 22,5; Kalsiumjodaatti anhydraatti: 0,28; Kuparisulfaatti pentahydraatti: 2,5; Mangaanisulfaatti monohydraatti: 4,4; Sinkkisulfaatti monohydraatti: 37;

Ruokintaopas: Täysikasvuiselle (4 kg) kissalle: tarjoa 325 grammaa päivässä vähintään kahdella aterialla. Täysikasvuisen kissan annosmäärät ovat keskiarvoja, jotka perustuvat kohtuullisen aktiivisen, normaaleissa sääolosuhteissa elävän kissan tarpeisiin. Yksilölliset tarpeet saattavat vaihdella, ja ruokamäärä tulee aina sopeuttaa niin, että se vastaa kissan tarpeita ja auttaa kissaa pysymään hoikkana ja terveenä. Pidä aina tarjolla raikasta juomavettä.