Gourmet® Perle

MINIFILEITÄ KASTIKKEESSA DUO, SISÄLTÄÄ KANAA JA NAUTAA, KALKKUNAA JA LAMMASTA, KANIA JA RIISTAA, ANKKAA JA VASIKKAA

MINIFILEITÄ KASTIKKEESSA DUO

GOURMET® Perle minifileet Purinalta ovat houkuttelevia nirsoimmankin kissan mielestä. Neljän aterian lajitelma, jossa jokainen maistuva yhdistelmä tarjoaa kissallesi vaihtelua herkullisten aterioiden muodossa. Hienot, maistuvat palat mehukkaassa kastikkeessa luovat ensiluokkaisen makuelämyksen. Kaikki ruokamme ovat ravintoarvoiltaan täyttä ja tasapainoista ravintoa, joka varmistaa, että kissasi saa kaiken tarvitsevansa terveeseen elämään. Lajitelma sisältää useita maistuvia ja vastustamattomia makuyhdistelmiä: kanaa ja nautaa, kalkkunaa ja lammasta, kaniinia ja riistaa, ankkaa ja vasikkaa. Jokainen ateria on pakattu suljettuun 85 gramman annospussiin, mikä takaa tuoreuden ja herkullisen maun joka aterialla. Makuja, joita kissasi on tuplasti vaikeampi vastustaa!

Monipakkaus sisältää lajitelman herkullisia aterioita: Sisältää kanaa ja nautaa, kalkkunaa ja lammasta, kaniinia ja riistaa, ankkaa ja vasikkaa.

Täyttä ja tasapainoista ravintoa täysikasvuiselle kissalle.

Kanaa & Nautaa:

Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta kanaa 4 %, nautaa 4 %), kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita. Kalkkunaa & Lammasta:

Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta kalkkunaa 4 %, lammasta 4 %), kasvisproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita.

Kaniinia & Riistaa:

Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta kaniinia 4 %, riistaa 4 %), kasvisproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita. Vasikkaa & Ankkaa: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta vasikkaa 4 %, ankkaa 4 %), kasvisproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita.

Kosteus: 80,0 %, Proteiini: 12,5 %, Rasva: 2,5 %, Hehkutusjäännös: 2,5 %, Raakakuitu: 0,05 %.

KY/kg: A-vitamiini: 650; D3-vitamiini: 99; mg/kg: Rautasulfaatti monohydraatti: 23; Kalsiumjodaatti anhydraatti: 0,29; Kuparisulfaatti pentahydraatti: 2,5; Mangaanisulfaatti monohydraatti: 4,4; Sinkkisulfaatti monohydraatti: 37.

Täysikasvuiselle (4 kg) kissalle: tarjoa päivässä 3–4 pussia vähintään kahdella aterialla. Täysikasvuisen kissan annosmäärät ovat keskiarvoja, jotka perustuvat kohtuullisen aktiivisen, normaaleissa sääolosuhteissa elävän kissan tarpeisiin. Yksilölliset tarpeet saattavat vaihdella, ja ruokamäärä tulee aina sopeuttaa niin, että se vastaa kissan tarpeita ja auttaa kissaa pysymään hoikkana ja terveenä. Tarjotaan huoneenlämpöisenä. Pidä aina tarjolla raikasta juomavettä.