Gourmet® Perle

MINFILEITÄ KASTIKKEESSA, SISÄLTÄÄ LOHTA

MINFILEITÄ KASTIKKEESSA, SISÄLTÄÄ LOHTA

Hemmottele kissaasi herkullisilla GOURMET® Perle minifileitä kastikkeessa Lohta -aterioillamme, Purinalta! Kissalle, joka haluaa kaiken – vaihtelevaa, makuhermoja hivelevää ravintoa. Ateriamme ovat 100 % täyttä ja tasapainoista ravintoa, joka tukee kissasi hyvinvointia ja varmistaa, että se kokee vastustamattoman makuelämyksen – joka aterialla. Herkulliset GOURMET® Perle minifileitä kastikkeessa Sisältää Lohta -ateriat sisältävät hienoja paloja, jotka on kypsennetty omassa kastikkeessaan maun säilyttämiseksi.

Herkullinen ateria, joka sisältää lohta.

100 % täyttä ja tasapainoista ravintoa.

Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, kasvisproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita (josta lohta 4%), kivennäisiä, sokereita.

Kosteus: 80,0 %, Proteiini: 12,5 %, Rasva: 2,5 %, Hehkutusjäännös: 2,5 %, Raakakuitu: 0,05 %.

KY/kg: A-vitamiini: 650; D3-vitamiini: 99; mg/kg: Rautasulfaatti monohydraatti: 23; Kalsiumjodaatti anhydraatti: 0,29; Kuparisulfaatti pentahydraatti: 2,5; Mangaanisulfaatti monohydraatti: 4,4; Sinkkisulfaatti monohydraatti: 37;

Täysikasvuiselle (4 kg) kissalle: tarjoa päivässä 3–4 pussia vähintään kahdella aterialla. Täysikasvuisen kissan annosmäärät ovat keskiarvoja, jotka perustuvat kohtuullisen aktiivisen, normaaleissa sääolosuhteissa elävän kissan tarpeisiin. Yksilölliset tarpeet saattavat vaihdella, ja ruokamäärä tulee aina sopeuttaa niin, että se vastaa kissan tarpeita ja auttaa kissaa pysymään hoikkana ja terveenä. Tarjotaan huoneenlämpöisenä. Pidä aina tarjolla raikasta juomavettä.