GOURMET® Gold

12163249_Gourmet_Gold_CIG_Salm_chicken_85g

LOHTA - JA KANAPALOJA KASTIKKEESSA

GOURMET® Gold Purinalta on valikoima reseptejä, jotka saavat ruokahalun heräämän ja hemmottelevat hienostuneimmankin kissan makuhermoja. Purinan GOURMET® Gold -aterioiden kanan- tai kalanpalat huolella valmistetuissa kastikkeissa tekevät vaikutuksen nirsoimpaankin kissaan. Lohta ja kanaa sisältävät reseptimme miellyttävät kissaa varmasti. Mureat kanapalat yhdistettynä pehmeisiin lohihiutaleisiin herkullisessa kastikkeessa luovat uskomattoman makuelämyksen. Täydelliseksi kypsennetty, maut mahdollisimman hyvin säilyttäen. Ateriat on pakattu 85 gramman purkkeihin, mikä takaa tuoreen makuelämyksen joka aterialla. Täysipainoiset kissanruoat sisältävät kaiken, mitä kissasi tarvitsee pysyäkseen terveenä, yhdessä ruokahalun herättävässä ja taatusti miellyttävässä ateriassa.

Huolella kypsennettyjen palojen ja hiutaleiden ainutlaatuinen maku.

Ateriat on pakattu 85 gramman purkkeihin, mikä takaa tuoreen ja laadukkaan makuelämyksen joka kerta.

Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta kanaa 4 %), kalaa ja kalatuotteita (josta lohta 4 %), viljoja, kivennäisiä, sokereita.

Kosteus: 82,0%, Proteiini: 7,0% Rasva: 3,2% Hehkutusjäännös: 2,1% Raakakuitu: 0,07%.

KY/kg: A-vitamiini: 625; D3-vitamiini: 95; mg/kg: Rautasulfaatti monohydraatti: 22,1; Kalsiumjodaatti anhydraatti: 0,28; Kuparisulfaatti pentahydraatti: 2,5; Mangaanisulfaatti monohydraatti: 4,3; Sinkkisulfaatti monohydraatti: 36;

Täysikasvuiselle (4 kg) kissalle: tarjoa päivässä 4 purkkia vähintään kahdella aterialla. Täysikasvuisen kissan annosmäärät ovat keskiarvoja, jotka perustuvat kohtuullisen aktiivisen, normaaleissa sääolosuhteissa elävän kissan tarpeisiin. Yksilölliset tarpeet saattavat vaihdella, ja ruokamäärä tulee aina sopeuttaa niin, että se vastaa kissan tarpeita ja auttaa kissaa pysymään hoikkana ja terveenä. Tarjotaan huoneenlämpöisenä. Pidä aina tarjolla raikasta juomavettä.