Your Pet, Our Passion.
Pro Plan

PRO PLAN LIVECLEAR kissoille

PRO PLAN LIVECLEAR ‑kissanruoat on kehitetty erityisesti vähentämään kissa-allergeeneja karvoissa ja hilseessä. Tutustu koko valikoimaamme!
Pro Plan liveclear kissa
Suodata:
Suodattimet:
Woman holding cat on her lap
PRO PLAN LIVECLEAR
Haluatko tutustua tuotteen toimintaan?
Mielestämme mikään ei saisi tulla sinun ja kissasi väliin. Eivät edes kissa-allergeenit. Tutustu, millaisen eron PRO PLAN LIVECLEAR voi tehdä allergianhallinnassa ja auttaa sinua ja kissaasi lähentymään toisianne.

Tiedämme, että kissat ilahduttavat omistajiensa elämää valtavasti, mutta valitettavasti allergikot jäävät tästä paitsi. Pro Plan LiveClear ‑kissanruoat on kehitetty juuri tähän tarkoitukseen. Ne ovat innovatiivinen tuote, jotka on kehitetty vähentämään kissa-allergeeni FeL d 1:n esiintymistä kissankarvoissa ja hilseessä. Kolmannen viikon päivittäisen ruokinnan tulosten perusteella voidaan varmasti todeta, että ravitsemushoito on toimiva tapa hillitä allergeeneja. Ravinto on myös herkullisen makuista ja laadukasta kissan pitkän tähtäimen terveyden edistämiseksi. Selaa koko PRO PLAN ‑kissanruokavalikoimaa, niin löydät erilaisia ravintoja tukemaan kissasi yksilöllisiä tarpeita.