PURINA ONE Neutered Cat, Sisältää runsaasti Kanaa ja Vehnää

Kissan sterilisaatio johtaa hormonaalisiin muutoksiin, jotka saattavat vaikuttaa aineenvaihduntaan, painonnousuun ja aiheuttavat toisinaan virtsaongelmien yleistymistä. Bifensis-bakteereja sisältävä Purina ONE Sterilcat on leikatulle kissalle tarkoitettu ravinto, jonka ravintoaineprofiili on mukautettu steriloidun/kastroidun kissan tarpeisiin. Sen proteiini- ja rasvamäärät on mukautettu erityisesti ylläpitämään leikatun kissasi tervettä aineenvaihduntaa. Se auttaa kissaa ylläpitämään lihasmassa ja tukee painonhallinnassa. Ravinnon kivennäistasapaino auttaa ylläpitämään kissan virtsateiden terveyttä.

Purinan eläinlääkärit ja ravitsemusasiantuntijat ovat kehittäneet leikattujen kissojen Purina ONE -ravinnon kissan terveyden tueksi. Sen parempi proteiinin ja rasvan suhde* auttaa leikatun kissan painonhallinnassa. Leikatuille kissoille tarkoitettu kissanruokamme antaa kissalle kaiken, mitä se tarvitsee pysyäkseen terveenä ja tyytyväisenä. Maukas, kanaa ja vehnää sisältävä kissanruoka leikatuille kissoille sisältää korkealaatuisia raaka-aineita, jotka varmistavat, että kissa saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet jokaisella aterialla. Purina ONE -ravinnossa käytetyt korkealaatuiset raaka-aineet edistävät ravintoaineiden imeytymistä, ja se voi myös auttaa vähentämään hammaskiven muodostumista jopa 40 prosentilla.

Jos haluat tarjota täysikasvuiselle kissallesi herkullista ravintoa, joka vastaa kaikkiin sen tarpeisiin, kannattaa kokeilla Bifensis-bakteereja sisältävää Purina ONE Neutered cat -kissanruokaa jo tänään.

(Leikatuilla kissoilla on taipumusta ylipainoon, joten niiden kuntoa on tärkeä tarkkailla säännöllisesti sekä hakeutua eläinlääkärin hoitoon, jos kissan epäilee olevan ylipainoinen.)

​Lue lisää