Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Phil

Sourcing Manager @Purina

Phil
Ainesosat

Ainesosat

Takaisin osioon >

Suurin osa (yli 90 %) Euroopassa myytävien ja valmistettujen tuotteiden raaka-aineista on peräisin Euroopasta. Hankimme raaka-aineita Euroopan ulkopuolelta ainoastaan silloin, kun niitä ei valmisteta tai ole riittävästi saatavilla Euroopassa.

Purina valmistaa useita erilaisia tuotteita, joihin tarvitaan lukuisia ainesosia. Jokainen ainesosa voi tietenkin olla peräisin eri paikasta riippuen siitä, missä ainesosaa viljellään tai tuotetaan ja missä tuotantolaitoksemme sijaitsee. Suurin osa Euroopassa myytävistä tuotteistamme tuotetaan kuitenkin Euroopassa, ja yli 90 % raaka-aineistamme on myös peräisin Euroopasta. Poikkeuksia ovat ainoastaan tilanteet, joissa raaka-ainetta ei tuoteta Euroopassa tai sitä ei ole saatavissa riittäviä määriä. Esimerkiksi: 99 % lihatuotteistamme on peräisin Euroopasta, mutta aina silloin tällöin meidän täytyy hankkia lihaa myös Brasiliasta, Australiasta ja Uudesta-Seelannista. Euroopassa on saatavilla vain rajallinen määrä soijaa, joten joudumme tuomaan sitäkin Euroopan ulkopuolelta.

Tulivatpa raaka-aineemme mistä tahansa, yksi asia yhdistää niitä kaikkia: käytämme ainoastaan sellaisia toimittajia, jotka noudattavat elintarviketurvallisuus- ja laatustandardejamme. Näin varmistamme, että käytämme vain laadukkaita ja turvallisia ainesosia.

Lisäksi pyrimme hankkimaan raaka-aineemme toimittajilta, jotka sijaitsevat tuotantolaitostemme läheisyydessä. Näin minimoimme ympäristövaikutuksemme ja tuemme paikallista taloutta.