Your Pet, Our Passion.
Nicola

Vastuullisen hankintatoiminnan koordinaattori @Purina

Nicola
Ainesosat

Ainesosat

Takaisin osioon >

Eläinrehumme eläinproteiinin pääasiallisia lähteitä ovat liha ja eläinperäiset tuotteet lihantuotannon sivutuotteet.
Noin 99 prosenttia on lähituotantoa yhteistyötuottajiltamme Euroopassa. Loput, noin yksi prosentti, hankintaan hyväksytyiltä myyjiltä Euroopan ulkopuolelta kausivaihtelun, saatavuuden ja laatuvaatimusten mukaisesti.

Nestlé-konsernin osana noudatamme Nestlén vastuullisen hankinnan ohjetta, joka koskee myös toimittajakumppaneitamme. Ohjeessa kuvataan vaatimukset ja toimintatavat, joita sovellamme yhdessä toimitusketjun ylävirran kolmansien osapuolten kanssa varmistaaksemme kestävien toimitustapojen jatkuvuuden ja vähentääksemme vaikutuksiamme planeetan luonnonvaroihin myös jatkossa. Ohjeet määrittävät hankinnan ja tuotannon toimitapojamme toimitusketjun eri tasoissa Nestlésta toimittajiin asti, välittäjien kautta aina hankittavien tuotteiden ja palveluiden alkulähteille.

Nestlén laatuauditointeja suoritetaan kaikille suorille toimittajillemme ja suurin osa käy säännöllisesti läpi myös kolmansien osapuolten SMETA (Sedex Members Ethical Trade Audit) -auditointeja tai vastaavia tarkastuksia. SMETA on yksi maailman yleisimmistä eettisen auditoinnin malleista. SMETA-muotoiset auditoinnit keskittyvät yhtä lailla työoloihin ja -turvallisuuteen kuin ympäristöstandardeihin ja eettisesti kestävään liiketoimintaan.

Lisätietoja raaka-ainehankintojen vastuullisuudesta täällä.