Your Pet, Our Passion.
Jenifer

Purinan tekninen kommunikointipäällikkö ja eläinlääkäri

Jenifer
Ainesosat

Ainesosat

Takaisin osioon >

Suurempi proteiinimäärä ei välttämättä tarkoita parempaa ravintoa. Proteiinin määrä on yksi tärkeimpiä huomioon otettavia asioita, kun valitset lemmikillesi ruokaa. Tarkoitus on kuitenkin varmistaa, että ruoka sisältää oikean määrän proteiinia oman lemmikkisi tarpeisiin (elämänvaiheen ja/tai mahdolliset sairaudet huomioon ottaen). Toinen tärkeä asia on proteiinin sulavuus, sillä lemmikin täytyy pystyä hyödyntämään proteiinia tehokkaasti. Me Purinalla teemme yhteistyötä ravinnon asiantuntijoiden kanssa valmistaaksemme tuotteita, joiden tarkasti valvotut proteiinit ovat laadukkaita ja helposti sulavia.

Keho ei pysty varastoimaan ylimääräistä proteiinia, joten liiallisella proteiinin nauttimisella ei saavuteta suurempaa lihasmassaa. Näin ollen ylimääräinen proteiini päätyy virtsan tai ulosteen joukkoon. Tästä ei ole haittaa terveille lemmikeille. Liiallisten proteiinimäärien syöttämisestä voi kuitenkin tulla ympäristöongelma, sillä proteiiniaineenvaihdunta synnyttää ulosteeseen typpeä.

Lemmikkisi terveys ei siis hyödy ylimääräisestä proteiinista, mutta ympäristölle sillä voi olla haitallisia vaikutuksia.