Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Dagmar

Food Safety Manager and Veterinarian @Purina

Dagmar
Kuinka ruoat valmistetaan

Kuinka ruoat valmistetaan

Takaisin osioon >

Suoritamme tuotantoprosessin aikana päivittäin noin 1 400 tarkastusta.

Suoritamme tuotantolaitoksissamme päivittäin lukuisia testejä varmistaaksemme, että raaka-aineet ja valmiit tuotteet vastaavat tiukkoja turvallisuus- ja laatukriteereitämme.

Valmiit tuotteet arvioidaan erilaisten fyysisten ja aistinvaraisten mittareiden mukaan ennalta määriteltyjen standardien pohjalta. Tämä kattaa esimerkiksi nappuloiden koon, värin, tuoksun ja tiheyden tarkastamisen. Lisäksi etsimme hajonneita tuotteita sekä merkkejä mahdollisesta ristikontaminaatiosta.

Käytämme tähän niin fyysisiä mittalaitteita kuin aisteja, kuten näkö- ja hajuaisteja: laadunvarmistustiimimme saa tehtävään erityiskoulutusta, joka kerrataan vuosittain. Päivän päätteeksi, kun kaikki testit on analysoitu ja tulokset saatu, edellisen päivän tuotantoerä luovutetaan jälleenmyyjillemme jaeltavaksi.

Valmiille tuotteille suoritetut testit muodostavat vain osan yli 1 400 tarkastuksesta, joita suoritamme päivittäin koko tuotantoprosessin aikana. Suoritamme tuotantolaitoksiimme saapuville raaka-aineille ja pakkausmateriaaleille päivittäin noin 300 testiä ja toiset 1 100 tarkastusta itse tuotantoprosessin aikana ja valmiille tuotteille.