Your Pet, Our Passion.
Amelia

Technical Communication Manager and Veterinarian @Purina

Amelia
Kuinka ruoat valmistetaan

Kuinka ruoat valmistetaan

Takaisin osioon >

Laadukas prosessoitu lemmikkiruoka on turvallisin ja helpoin tapa varmistaa, että rakas lemmikkisi saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet elämänvaiheesta ja -tyylistä riippumatta. Tämä luo perustan terveelle ja pitkälle elämälle.

Kissojen ja koirien ravintotarpeet ovat hyvin erilaiset kuin ihmisten, ja tietty osa ravintoaineista tulee saada tietyistä ainesosista. Kissat esimerkiksi tarvitsevat ehdottomasti eläinperäisiä proteiineja, joten ne eivät voi koskaan olla kasvissyöjiä. Lisäksi kissat ja koirat tarvitsevat iästään, aktiivisuustasostaan ja elämäntyylistään riippuen eri määriä erilaisia ravintoaineita. Näiden vaihtelevien tarpeiden tyydyttäminen kotitekoisella lemmikkiruoalla on erittäin vaikeaa, sillä tällöin lemmikin yksilöllisestä fysiologiasta ja ravintotarpeista tulee tietää kaikki mahdollinen. Tämä tarkoittaa, että koiran tai kissan ruokkimiseen kotitekoisella ruoalla liittyy todellinen riski siitä, että lemmikki ei saa kaikkia välttämättömiä ravintoaineita. Tällä voi olla negatiivisia vaikutuksia lemmikin keskipitkän ja pitkän aikavälin terveyteen.

Meillä on yli 90 vuoden kokemus lemmikkiruokien tutkimustyöstä ja ravitsemustieteestä ja käytössämme on yli 500 ravitsemustieteilijää, eläinlääkäriä, käyttäytymisasiantuntijaa ja elintarviketutkijaa. Tämän ansiosta valmistamme ruokia, joiden ravintoarvot ja energiamäärät ovat varmasti riittäviä lemmikkisi yksilöllisten ravintotarpeiden tyydyttämiseen.

Valmistamme myös erityisiä eläinlääkäreiden suosittelemia ruokavalioita, jotka auttavat sairauksien hoidossa. Esimerkiksi: jos koirasi tai kissasi saa allergisen reaktion tietyistä ainesosista, meiltä saa erityisiä hydrolysoituja ruokia, jotka on suunniteltu vähentämään nimenomaan allergisten reaktioiden määrää. Jos kissallasi taas on todettu esimerkiksi diabetes, meiltä saa ruokaa, jonka on tieteellisesti todistettu vähentävän tarvittavien insuliiniruiskeiden annostusta ja määrää.

Laadukkaiden, prosessoitujen lemmikkiruokien käytöllä on muitakin etuja, kuten alentunut sairastumisriski. Tiukkojen valmistusmenetelmien ja lukuisien raaka-aine- ja varastotarkastusten ansiosta valmis lemmikkiruoka on turvallista lemmikkisi syötäväksi.