Your Pet, Our Passion.
Amelia

Technical Communication Manager and Veterinarian @Purina

Amelia
Kuinka ruoat valmistetaan

Kuinka ruoat valmistetaan

Takaisin osioon >

Totta kai. Täysi- ja tasapainoisella ruokavaliolla on oikeissa määrissä annettuna valtava vaikutus lemmikkiemme pitkään ja onnelliseen elämään.

Yli 90 vuotta kestäneen tutkimus-, kehitys- ja innovointityön aikana olemme kehittäneet reseptejämme ja luoneet ravintoarvoiltaan tasapainoista lemmikkiruokaa, joka muokkautuu lemmikkiemme yksilöllisten tarpeiden mukaiseksi. Olemme itse asiassa ainoa lemmikkiruokayhtiö, joka on toteuttanut koirilla kokonaisen eliniän kestävän (14-vuotisen) tutkimuksen, jossa todettiin, että ihanteellisen kehonkunnon ylläpitäminen pidensi koirien elinikää jopa 15 prosentilla (1,8 vuotta tutkimuksen labradorinnoutajien kohdalla) ja paransi elämänlaatua. Uraauurtavan tutkimuksen pohjalta syntyi 9-kohtainen kehonkuntotaulukko, jonka maailman pieneläinlääkäreiden liitto (World Small Animal Veterinary Association) on ottanut käyttöönsä kaikkialla maailmassa. Nykyisin kaikki eläinlääkärit tunnistavat ravinnon merkityksen ja se tarkastetaan koirien ja kissojen perusterveystarkastusten yhteydessä.

Tänä päivänä voimme tarjota lemmikkiruokia, joiden toiminnallisista ainesosista on selkeää hyötyä niin koirille kuin kissoille. Jotkut ruoistamme toimivat yhdessä lääkärinhoidon kanssa. Teemme jatkuvaa tutkimustyötä selvittääksemme, miten voimme vahvistaa lemmikkiemme vastustuskykyä ja optimoida lemmikkiemme terveyden.