Your Pet, Our Passion.
Sandra

Pet Welfare Manager @Purina

Sandra
Lemmikkien hyvinvointi

Lemmikkien hyvinvointi

Takaisin osioon >

Purina ei osallistu invasiiviseen tutkimustyöhön, joka aiheuttaa koirille tai kissoille vammoja, sairauksia tai tauteja tai jotka johtavat kissojen tai koirien lopettamiseen. Me Purinalla rakastamme lemmikkieläimiä ja vastustamme jyrkästi kaikenlaista lemmikkeihin kohdistuvaa julmuutta. Suoritamme ainoastaan sellaisia kokeita, jotka ovat lemmikkikissojen ja -koirien kohdalla tarpeen ja jotka ovat hyvän eläinlääkärihoidon mukaisia.

Purina pyörittää lemmikinhoidon kehityskeskuksia oppiakseen lisää koirien ja kissojen luonnollisista mieltymyksistä, ravitsemuksellisista tarpeista ja niihin liittyvästä käytöksestä. Kaikilla lemmikeillämme on nimet, ja koulutettu ja huolehtivainen henkilökuntamme antaa niille yksilöllisistä huomiota ja kohtelee niitä kunnioittavasti ja hellästi. Sosialisaatio ja päivittäinen vuorovaikutus ovat osa rikastusohjelmaamme, joka sisältää koulutusta, ryhmäleikkejä ja leluja.
Purinalle suoritetut tai Purinan suorittamat tutkimukset kasvattavat tietojamme, mikä johtaa koirien ja kissojen terveyden ja hyvinvoinnin parantumiseen kaikkialla maailmassa. Suoritamme ainoastaan sellaisia kokeita, jotka ovat lemmikkikissojen ja -koirien kohdalla tarpeen ja jotka ovat hyvän eläinlääkärihoidon mukaisia.
Eettinen komitea arvioi kaikki tutkimuksemme eurooppalaisen ja kansallisen lainsäädännön mukaisesti. Komitean jäsenet ovat eläinten hoidon ja hyvinvoinnin asiantuntijoita, jotka pystyvät tarjoamaan oman riippumattoman näkemyksensä. Heillä on mahdollisuus kyseenalaistaa tutkimustemme mitkä tahansa elementit.

Emme osallistu invasiiviseen tutkimustyöhön, joka aiheuttaa koirille tai kissoille vammoja, sairauksia tai tauteja tai jotka johtavat kissojen tai koirien lopettamiseen.

Kuinka testaamme tuotteitamme?

Kun tuotteemme on laadittu ja kehitetty huolellisesti kriteereidemme mukaisesti ja olemme varmistaneet, että niiden ravintoarvot ovat hyviä, tukeudumme ainoastaan ruokintatutkimusten tietoihin ymmärtääksemme lemmikkien ravintotarpeita ja terveellisiä ruokavalintoja paremmin.

Miten se tapahtuu? Annamme ruoat asiantuntijoillemme: tuotteiden kehitykseen käytettävissä hoitokeskuksissamme oleville kissoille ja koirille. Koirien kohdalla keskitymme kahteen ja kissojen kohdalla kolmeen tärkeään kriteeriin.

  • Ensimmäinen kriteeri on ulosteen koostumus; näin varmistamme, että tuote sulaa hyvin.
  • Toinen kriteeri on ruoan sulavuus. Tuotteen sulavuus kertoo siitä, kuinka suuri määrä tuotteen ravinteista imeytyy kehoon. Tämä arvioidaan turvallisesti vertaamalla ruoan ja ulosteen sisältämiä ravintoarvoja.
  • Kissojen kuivaruokien kohdalla kolmas kriteeri on virtsan pH, joka kertoo virtsakivien muodostumisen todennäköisyydestä. Näin autamme ehkäisemään virtsakivien riskin syntymistä.

Näiden testien lisäksi suoritamme testejä kuluttajien kodeissa. Näin saamme tietoa siitä, kuinka lemmikki on ottanut tuotteen vastaan ja onko kuluttaja itse tyytyväinen tuotteeseen.
Alla olevalta videolta näet, kuinka hoitokeskuksissamme asuvat kissat ja koirat elävät. Samalla kuulet lisää hyvinvointiohjelmastamme.