Hyväntekeväisyys

Intohimomme lemmikkejä kohtaan ja sitoutumisemme auttaa lemmikinomistajia antamaan nelijalkaisille ystävilleen kaiken, mitä ne tarvitsevat pysyäkseen terveinä. Tässä tapauksessa emme tarkoita, että terveys riippuisi pelkästään lemmikinruokatuotteistamme. Otamme vastuuta myös kodittomista kissoista ja koirista tukiessamme eläinsuojissa pysyvää kotia odottavia lemmikkejä edistämällä eläinten hoidon korkeimpia vaatimuksia. Lisäksi yritämme vähentää eläinten kärsimystä sekä jakaa ymmärryksemme ja kokemuksemme muiden kanssa.

pet welfare

Filosofiamme

Teemme yhteistyötä yhteiskunnan toimijoiden kanssa ja tuemme heidän työtään. Autamme yhteistyökumppaneitamme lemmikinruoilla, lahjoituksilla ja erilaisilla projekteilla sekä tapahtumilla alueellisesti. Yhteistyömme eläinten hyvinvointijärjestöjen kanssa on tärkeä osa sitoutumistamme kodittomien lemmikkien auttamiseen. Tuemme ylpeinä hyväntekeväisyysjärjestöjä, jotka jakavat arvomme, eläinten hyvinvointiorganisaatioista henkilöihin, jotka pyrkivät työllään edistämään seuralemmikkien merkitystä kouluissa sekä hoitoaloilla. Näissä paikoissa eläimillä on erityisen tärkeä merkitys terveydelle sekä hyvinvoinnille. Filosofiamme on työskennellä pitkäaikaisesti yhteistyökumppaneidemme kanssa varmistaaksemme ja kehittääksemme työskentelytapoja, joiden tarkoituksena on antaa laadukkaamman elämän lemmikkieläimille ja niitä rakastaville ihmisille.

dog human

Mitä Purina Suomi tekee?

Hyväntekeväisyysyhteistyökumppanit ovat meille Purinalla tärkeitä osana sitoutumistamme lemmikkien auttamiseen. Tuemme paikallisia eläinsuojelujärjestöjä lahjoittamalla lemmikinruokia sekä lisäämällä tietoisuutta heidän kodittomien eläimien puolesta tekemästä työstään. Lahjoitimme vuonna 2019 46 480 ruoka-annosta Suomen eläinsuojeluun.