Hyväntekeväisyys

Intohimomme lemmikkejä kohtaan ja sitoutumisemme auttaa lemmikinomistajia antamaan nelijalkaisille ystävilleen kaiken, mitä ne tarvitsevat pysyäkseen terveinä. Tässä tapauksessa emme tarkoita, että terveys riippuisi pelkästään lemmikinruokatuotteistamme. Otamme vastuuta myös kodittomista kissoista ja koirista tukiessamme eläinsuojissa pysyvää kotia odottavia lemmikkejä edistämällä eläinten hoidon korkeimpia vaatimuksia. Lisäksi yritämme vähentää eläinten kärsimystä sekä jakaa ymmärryksemme ja kokemuksemme muiden kanssa.

pet welfare

Filosofiamme

Teemme yhteistyötä yhteiskunnan toimijoiden kanssa ja tuemme heidän työtään. Autamme yhteistyökumppaneitamme lemmikinruoilla, lahjoituksilla ja erilaisilla projekteilla sekä tapahtumilla alueellisesti. Yhteistyömme eläinten hyvinvointijärjestöjen kanssa on tärkeä osa sitoutumistamme kodittomien lemmikkien auttamiseen. Tuemme ylpeinä hyväntekeväisyysjärjestöjä, jotka jakavat arvomme, eläinten hyvinvointiorganisaatioista henkilöihin, jotka pyrkivät työllään edistämään seuralemmikkien merkitystä kouluissa sekä hoitoaloilla. Näissä paikoissa eläimillä on erityisen tärkeä merkitys terveydelle sekä hyvinvoinnille. Filosofiamme on työskennellä pitkäaikaisesti yhteistyökumppaneidemme kanssa varmistaaksemme ja kehittääksemme työskentelytapoja, joiden tarkoituksena on antaa laadukkaamman elämän lemmikkieläimille ja niitä rakastaville ihmisille.

dog human

Mitä Purina Suomi tekee?

Hyväntekeväisyysyhteistyökumppanit ovat meille Purinalla tärkeitä osana sitoutumistamme lemmikkien auttamiseen. Tuemme paikallisia eläinsuojelujärjestöjä lahjoittamalla lemmikinruokia sekä lisäämällä tietoisuutta heidän kodittomien eläimien puolesta tekemästä työstään.

Tähän mennessä vuonna 2021 olemme lahjoittaneet yli 300 000 annosta lemmikinruokaa löytöeläintaloille ympäri Pohjoismaita.

Share your story Finland

Kiitos, että välität!

Yhdessä teidän kanssanne olemme antaneet avustuksen nelijalkaisille perheenjäsenillemme sekä myös niille, jotka odottavat edelleen pysyvää kotiaan. Jaa oma tarinasi -kampanjassamme jaoitte satoja hyviä tarinoita siitä, mitä lemmikit merkitsevät meille, ja jokaista tarinaa kohden lahjoitimme 10 ruoka-annosta ravitsevaa ja maukasta ruokaa kodittomille kissoille ja koirille Suomen eläinsuojelussa. Olemme tähän mennessä toimittaneet yhteensä 155 900 annosta vuoden 2020 aikana. Ateriat ovat tarjonneet rakkaudella yhteistyökumppanimme SEY. Täysi vatsa ovat onnellinen vatsa. Suuri kiitos teille välittämisestä! Yhdessä autamme muitakin voimaan hyvin.

Me Purinalla uskomme lemmikkien hyvinvointia tukevaan ravitsemukseen. Siksi tuemme eläinsuojeluyhdistyksiä ympäri maata ruoka-annoksilla, jotka auttavat kissoja ja koiria voimaan paremmin. Voit myös osallistua ja tukea, jokainen euro on merkittävä eikä mikään summa ole liian pieni.