​PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Feline NF Renal Function (Kuivaruoka)

Kissan kuivaruoka, joka on tieteellisesti kehitetty kroonisesta munuaissairaudesta kärsiville täysikasvuisille kissoille.

Tämä kuivaruoka sisältää rajatusti korkealaatuista proteiinia ja fosforia ja tukee kroonista munuaisten vajaatoimintaa sairastavan kissan munuaisia.

JÄLLEENMYYJÄT

Krooninen munuaisten vajaatoiminta on yksi ikääntyvien kissojen yleisimmistä ja merkittävimmistä sairauksista. Sen kehittymisen todennäköisyys kasvaa neli-viisinkertaiseksi, kun kissa on yli 10-vuotias, ja yli 15-vuotiaalla riski on yli 20-kertainen. Ruoka maistuu erityisen herkulliselta, jotta heikosta ruokahalusta kärsivät munuaispotilaat nauttisivat sen mausta.

Tämä eläinlääketieteellinen ravinto on tarkoitettu munuaissairaudesta kärsiville kissoille, ja sitä tulisi aina käyttää eläinlääkärin valvonnassa. Se ei sovi kissoille, jotka tarvitsevat runsaasti proteiinia tai fosforia, kuten tiineille emoille tai kasvaville kissanpennuille.

Alhainen fosforitaso auttaa hillitsemään munuaissairauksien etenemistä.

Alhainen fosforitaso auttaa hillitsemään munuaissairauksien etenemistä.

Sisältää rajatusti laadukkaita proteiineja, jotka auttavat vähentämään lihasmassan vähenemistä ja myrkkyjen muodostumista.

Sisältää rajatusti laadukkaita proteiineja, jotka auttavat vähentämään lihasmassan vähenemistä ja myrkkyjen muodostumista.

Mahtava maku heikentyneestä ruokahalusta kärsiville munuaispotilaille.

Mahtava maku heikentyneestä ruokahalusta kärsiville munuaispotilaille.

Huomaathan, että kaikki PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS -tuotteen merkinnät viittaavat mainituista terveysongelmista kärsivien kissojen ravitsemukselliseen hoitoon, eivätkä ne korvaa lääketieteellistä hoitoa. Veterinary Diets -ruokia tulee käyttää eläinlääkärin valvonnassa.

Kuinka paljon lemmikkisi painaa?

Täysikasvuisen ylläpito

 

 Paino (kg) Ainoastaan kuivaruokaa g/pv
2 30
3 45
4 65
5 80
> 5 + 15 g/kg

 

Jos kissa kärsii munuaisten vajaatoiminnasta, on erityisen hyödyllistä siirtyä uuteen ruokavalioon vähitellen. Jos kissa sairastaa munuaisten vajaatoimintaa ja se on edelleen ruokahaluton tai kieltäytyy kokonaan syömästä, kissan tila tulisi arvioida ja sulkea pois pahoinvointi ja ureeminen gastriitti.


Jos on syytä huolestua nesteen riittävästä saannista, suositellaan PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS NF St/Ox Renal Function™ -märkäruokaa. Kroonisesta munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville kissoille Feline NF St/Ox Renal Function -ravintoa voi syöttää koko niiden loppuelämän ajan.

Maissia*, Riisiä*, Soijajauhoa*, Vehnäjauhoa*, Vehnägluteenia*, Eläinrasvaa, Kuivattua siipikarjaproteiinia*, Uutetta*, Maissigluteenia*, kuivattua kananmunaa*, hernekuitua, kuivattua juurikaskuitua, kivennäisiä, kalaöljyä, hiivoja.
*Proteiinin lähteitä.

Lisäaineet:

Ravitsemukselliset lisäaineet:

 • KY/kg: 
  A-vit.: 37 000; 
  D3-vit.: 1 200; 
  E-vit.: 650
 • mg/kg:
  Tauriini: 1 400;
  Rautasulfaatti (Fe, 45)
  Rautasulfaatti (II), monohydraatti: (Fe: 75);
  Kalsiumjodaatti, vedetön (I: 2,0); 
  Kuparisulfaatti, pentahydraatti (Cu: 12); 
  Mangaanisulfaatti, monohydraatti (Mn: 36); 
  Sinkkisulfaatti, monohydraatti (Zn: 120);
  Natriumseleniitti (Se: 0,11).

Ravintoaineet:

 • Proteiini: 26%
 • Rasva: 12,5%
 • Hehkutusjäännös: 5%
 • Raakakuitu: 3%
 • Kalsium: 0,7%
 • Fosfori: 0,5%
 • Natrium: 0,2%
 • Kalium: 0,85%
 • Välttämättömät rasvahapot: 1,3 kcal/g

ARVOSTELUT

Jaa tuote tuntemiesi henkilöiden kanssa

ShareEmailtwitterFB