Your Pet, Our Passion.
pro plan
Pro Plan

Tutustu koirien PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION ‑tuotteisiin

Yhteistyössä eläinlääkäreiden kanssa kehitetty PURINA PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION ‑tuotesarja perustuu tieteellisen tutkimustyöhön, ja sen tarkoituksena on tarjota laadukasta ravintoa.

TUTUSTU ACTI-PROTECT™:N IMMUUNIJÄRJESTELMÄÄ TUKEVAAN VOIMAAN

PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION with ACTI-PROTECT™ -valikoima on rikastettu raakamaidolla, joka on bioaktiivinen ravintoaine, jonka on osoitettu tukevan suojajärjestelmää ja edistävän tervettä ruoansulatusta. Valikoima on kehitetty yhteistyössä eläinlääkäreiden kanssa. Se tarjoaa elinikäistä ravitsemuksellista tukea ja aktiivista suojaa koirille kaikissa elämänvaiheissa, myös niille, joilla on herkkä iho ja ruoansulatuskanava.

pro plan
Meidän ravitsemus
PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION pennuille
Täydellinen kuivaruoka, jonka ravintoaineet edistävät pentujen tervettä kasvua ja kehitystä.
pro plan
Meidän ravitsemus
PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION aikuisille koirille
Suunniteltu edistämään yleistä terveyttä ja terveellistä elämäntapaa.
pro plan
Meidän ravitsemus
PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION ikäihmisille 7 vuotta ja enemmän
Sisältää kasviöljyjä, joiden on osoitettu lisäävän iäkkäiden koirien vireystilaa ja henkistä terävyyttä.
Hyödynnä tieteen voimaa

Sinä vaikutat eniten koirasi hyvinvointiin, ja juuri siksi haluamme jakaa kaiken kokemuksemme ravinnosta ja lemmikkienhoidosta kanssasi, jotta voit tarjota koirallesi terveellisen elämän. 

Me välitämme lemmikeistä ja teemme parhaamme, jotta voimme kohdata niiden terveysongelmat lemmikkien ja omistajien elämään eniten vaikuttavissa asioissa.

PRO PLAN® Veterinary Diets ‑tuotteet koirille

PRO PLAN® Veterinary Diets ‑tuotevalikoima auttaa eläinlääkäreitä tarjoamaan koiran hoidon kaipaamaa ravitsemustukea tietyissä terveysongelmissa. Kliinisesti kehitetyt ruokavaliot ja niihin liittyvät tuotteet antavat eläinlääkäreille mahdollisuuden tehostaa hoitoa erityisten ja tieteellisesti todistettujen koostumusten avulla.

Samankaltaiset PRO PLAN® ‑artikkelit:

Pro Plan