Your Pet, Our Passion.
Purina one
Purina One®

Osallistu 3 viikon haasteeseen ja huomaa näkyvä ero kissasi terveydessä.

Kissasi tarpeisiin räätälöityä ravintoa.

Hemmottele kissaasi osallistumalla 3 viikon haasteeseen ja näe näkyviä tuloksia kissasi terveydessä ensimmäisestä päivästä alkaen!

Päivä 1: Loistava ruokahalu
Cat eating icon

Hyvän makunsa ja korkealaatuisten ainesosiensa ansiosta Purina ONE® tarjoaa kissallesi sen tarvitseman ravinnon ja sen rakastamat maut 1. päivästä lähtien.

Viikko 1: Enemmän energiaa ja elinvoimaa
Purina One Energy

Voit nähdä kissasi paremman energiatason ja elinvoimaisuuden Purina ONE®:n laadukkaan ja tasapainoisen täysravinnon ansiosta.

Viikko 2: Terveempi ruoansulatus
Cat with tummy highlighted icon

Purina ONE® sisältää sikuria, luonnollista ainesosaa, jonka on osoitettu parantavan ruoansulatusta. Kuitulähteiden ja helposti sulavan Purina ONE® -reseptin ansiosta voit myös huomata, että kissan ulosteet ovat kiinteitä.

Viikko 3: Terve iho, kiiltävä turkki, kirkkaat silmät
Purina One Coat

Purina ONE® sisältää tiettyjä ravintoaineita - kuten omega-3 ja 6 rasvahappoja sekä välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita - jotka edistävät ihon terveyttä ja turkin kiiltävyyttä. Korkea antioksidanttipitoisuus edistää myös silmien kirkkautta ja terveyttä.

Tulevaisuudessa: Vahva, luonnollinen vastustuskyky
Cat with highlight around body icon

Purina ONE® Bifensis on kehitetty erityisesti lisäämään vasta-ainetuotantoa, joka edistää tervettä, luonnollista vastustuskykyä ja solutoimintaa, niin että kissa pysyy terveenä, sekä nyt että tulevaisuudessa.

Huolenpitoa koko elinajaksi.
Näkyviä tuloksia jo 3 viikossa.