Your Pet, Our Passion.
3 week
Purina ONE Dog

Näkyviä tuloksia viikko viikolta

Kokeile Purina ONE 3-viikon haastetta!

Edistyksellinen ja tasapainoinen täysravintomme auttaa sinua huolehtimaan koirastasi parhaalla mahdollisella tavalla. Koe näkyviä tuloksia, jotka ovat merkki terveestä ja iloisesta koirasta: Lisääntynyt ruokahalu, korkeampi energiataso ja elinvoima, kiiltävä turkki, terve iho ja kirkastuneet silmät.

Päivä 1+: Mahtava ruokahalu

Purina ONEn koostumus on innovatiivinen yhdistelmä pehmeämpiä suikaleita ja rapeita nappuloita, joita koirasi rakastaa!
3 viikon kokeilu alkaa, kun koirasi on siirtynyt kokonaan Purina ONEn käyttäjäksi. Muistathan tehdä muutokset koirasi ruokavalioon vähitellen, jotta sen ruoansulatus ehtii tottua uuteen ruokaan.

Viikko 1+: Elinvoimaa ja energiaa

Korkealaatuinen ja tasapainoinen Purina ONE -täysravinto antaa koirallesi lisää energiaa ja elinvoimaa.

Viikko 2+: Terve ruoansulatus

Purina ONE -tuotteet ovat erittäin hyvin sulavia ja niiden koostumus edistää ravinteiden tehokasta imeytymistä – mikä näkyy pienempinä ja kiinteämpinä jätöksinä.

Viikko 3+: Kiiltävä turkki, pehmeä iho, kirkkaat silmät

Koirasi turkki kiiltää, sen iho tuntuu pehmeältä ja silmät ovat kirkkaat Purina ONE -ravinnon omega 3- ja omega-6-rasvahappojen ja tärkeiden vitamiinien ja kivennäisten ansiosta.

3 viikon jälkeen: Terve ja onnellinen

Purina ONE -ravinnon ainutlaatuinen vitamiini- ja antioksidanttiyhdistelmä tukee koirasi luonnollista vastustuskykyä ja auttaa koiraa pysymään terveenä nyt ja tulevaisuudessa.

Huolenpitoa koko elinajaksi.
Näkyviä tuloksia jo 3 viikossa.