Ihmiset ja kulttuurimme

Ihmiset ja kulttuurimme

Tutustu PURINAAN

PURINAN® yksi tärkeä ominaisuus on se, että kaikki täällä työskentelevät rakastavat eläimiä. Olipa kyse kissoista, koirista tai molemmista, voit olla varma siitä, että kaikki PURINAN® lemmikkieläinruoat ovat paitsi ravitsemusasiantuntijoiden ja tiedemiesten valmistamia myös sellaisten ihmisten valmistamia, jotka tietävät tarkalleen, kuinka tärkeä osa perhettä kissa tai koira on. Tässä on vain muutamia PURINAN® ihmisiä, joita inspiroi heidän rakkautensa lemmikkejä kohtaan.

Me täällä PURINALLA®, uskomme, että elämä on parempaa lemmikkien kanssa – ja että ihmiset ja eläimet ovat parempia yhdessä. Johtaja Louise pelasti norjalaisen metsäkissansa Arthurin ollessaan lenkillä koiransa kanssa. Onneksi pelasti, sillä myöhemmin Arthurilla todettiin diabetes.

Purinan talousjohtaja Paul rakastaa Jasmine-kissaansa niin paljon, että Jasmine esiintyy usein hänen työesityksissäänkin!

Katso, kuinka Paulin ja muiden Purinan työntekijöiden intohimo lemmikkejään kohtaan luo työpaikalla ainutlaatuisen tunnelman.

Kumppani, löhökaveri, seikkailija – kun Purina Pet Care -tiimin neuvonantaja Gemma antoi Maxille uuden kodin, kaikki perheenjäsenet saivat uuden ystävän!

Purinan hankintapäällikölle Martinille ja kaksivuotiaalle Bryn-labradoodlelle hauskanpito tarkoittaa lukuisia kävelylenkkejä – tietenkin, sillä Bryn on kymriä ja tarkoittaa kukkuloita!