Kissat Tuotemerkkimme

Hero_Image_Cat_Brands2 banner

Pidetään lemmikit iloisina ja terveinä

PURINA® -tuotteet on valmistettu yli 125 vuoden kokemuksella. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että osa Suomen suosituimmista tuotemerkeistä on Purinan. Ymmärrämme, että vain harva asia on tärkeämpi kuin lemmikkisi terveys ja onnellisuus. Siksi PURINAN® asiantuntijat ovatkin kehittäneet ruokia, jotka sisältävät 100 prosenttia lemmikkisi tarvitsemista ravintoaineista. Näin lemmikkisi pysyy terveenä nyt ja tulevaisuudessa.

Alla on luettelo tuotemerkeistämme. Lisätietoja merkistä saat klikkaamalla logoa.

Latz
X

Latz®

Tyydytä rakastettavan riiviösi tarpeet vastustamattomilla Latz®-tuotteilla: maukkaat ateriat näyttävät siltä kuin olisit valmistanut ne itse. Erilaisten koostumusten ja makujen uskomattomat yhdistelmät hivelevät kissasi aisteja: värikkäitä hyytelöitä, kastikkeita ja jopa rapeita kuoria! Ei mitenkään yllättävää, että fiksut kissat saavat Latzia®.

Latz
brand-PurinaGourmet_Logo
X

GOURMET®

GOURMET® -valikoima on valmistettu makujen ja nautinnon korkeimpien standardien mukaisesti kissoille, jotka arvostavat hienompia asioita elämässään. Valikoiman neljä eri sarjaa – Gold, Perle, Mon Petit ja Crystal Soups – tarjoavat laajan valikoiman makuja ja koostumuksia. Kaikkia on saatavilla kätevissä kerta-annospusseissa.

Gourmet Gold-, Perle- ja Mon Petit -kissanruoat

Gourmet Banner
FRISKIES
X

FRISKIES®

Kissasi yksilöllinen luonne tuo kotiisi erityistä iloa. Jotta kissasi pysyisi tyytyväisenä ja terveenä, laaja valikoima FRISKIES®-reseptejä sisältää kaikki kissasi tarvitsemat välttämättömät ravintoaineet. Näin kissasi voi jatkossakin yllättää ja ilahduttaa sinua joka päivä vuosien ajan!

banner friskies
PRO PLAN®
X

PURINA® PRO PLAN®

PURINA® PRO PLAN® sisältää laajan valikoiman edistyneitä, täysipainoisia ja tasapainoisia ruokia, jotka ravitsevat erinomaisesti. Niiden on tieteellisesti todistettu edistävän lemmikkien pitkää ja terveellistä elämää. Tiedettä hyödyntävä PURINA® PRO PLAN® auttaa omistajia tarjoamaan lemmikeilleen ihanteellista ravintoa. Meille ravitsemus on ihanteellisen terveyden ja hyvinvoinnin perusta.

PRO PLAN®
Purina One®
X

Purina One®

PURINA ONE® on suunniteltu vastaamaan kissojen ravintotarpeisiin, ja sitä on saatavana niin elämänvaiheeseen kuin elämäntyyliin perustuvina versioina. PURINA ONEN® edistyksellisten räätälöityjen ravintoratkaisujen ansiosta voit nähdä eron kissasi terveydessä jo 3 viikon kuluttua.

Purina One®
PURINA® VETERINARY DIETS®
X

PURINA® VETERINARY DIETS®

PURINA® PRO PLAN® Veterinary Diets on koirille ja kissoille suunniteltu erikoisruokasarja, joka auttaa eläinlääkäreitä hoitamaan lukuisia kissojen ja koirien sairauksia.

PURINA® VETERINARY DIETS®