Kissat Tuotemerkkimme

Hero_Image_Cat_Brands2 banner

Pidetään lemmikit iloisina ja terveinä

PURINA® -tuotteet on valmistettu yli 125 vuoden kokemuksella. Olemme äärimmäisen ylpeitä siitä, että lemmikkiruokamme kuuluvat Ison-Britannian tunnetuimpien ja rakastetuimpien tuotemerkkien joukkoon. Ymmärrämme, että vain harva asia on tärkeämpi kuin lemmikkisi terveys ja onnellisuus. Siksi PURINAN® asiantuntijat ovatkin kehittäneet ruokia, jotka sisältävät 100 prosenttia lemmikkisi tarvitsemista ravintoaineista. Näin lemmikkisi pysyy terveenä nyt ja tulevaisuudessa.

Alla on luettelo tuotemerkeistämme. Lisätietoja merkistä saat klikkaamalla logoa.

Latz
X

Latz®

Tyydytä rakastettavan riiviösi tarpeet vastustamattomilla Latz®-tuotteilla: maukkaat ateriat näyttävät siltä kuin olisit valmistanut ne itse. Erilaisten koostumusten ja makujen uskomattomat yhdistelmät hivelevät kissasi aisteja: värikkäitä hyytelöitä, kastikkeita ja jopa rapeita kuoria! Ei mitenkään yllättävää, että fiksut kissat saavat Latzia®.

Latz
brand-PurinaGourmet_Logo
X

GOURMET®

GOURMET® -valikoima on valmistettu makujen ja nautinnon korkeimpien standardien mukaisesti kissoille, jotka arvostavat hienompia asioita elämässään. Valikoiman neljä eri sarjaa – Gold, Perle, Mon Petit ja Crystal Soups – tarjoavat laajan valikoiman makuja ja koostumuksia. Kaikkia on saatavilla kätevissä kerta-annospusseissa.

Gourmet Gold-, Perle- ja Mon Petit -kissanruoat

Gourmet Banner
FRISKIES
X

FRISKIES®

Kissasi yksilöllinen luonne tuo kotiisi erityistä iloa. Jotta kissasi pysyisi tyytyväisenä ja terveenä, laaja valikoima FRISKIES®-reseptejä sisältää kaikki kissasi tarvitsemat välttämättömät ravintoaineet. Näin kissasi voi jatkossakin yllättää ja ilahduttaa sinua joka päivä vuosien ajan!

friskies banner
PRO PLAN®
X

PURINA® PRO PLAN®

PURINA® PRO PLAN® sisältää laajan valikoiman edistyneitä, täysipainoisia ja tasapainoisia ruokia, jotka ravitsevat erinomaisesti. Niiden on tieteellisesti todistettu edistävän lemmikkien pitkää ja terveellistä elämää. Tiedettä hyödyntävä PURINA® PRO PLAN® auttaa omistajia tarjoamaan lemmikeilleen ihanteellista ravintoa. Meille ravitsemus on ihanteellisen terveyden ja hyvinvoinnin perusta.

PRO PLAN®
Purina One®
X

Purina One®

PURINA ONE® on suunniteltu vastaamaan kissojen ravintotarpeisiin, ja sitä on saatavana niin elämänvaiheeseen kuin elämäntyyliin perustuvina versioina. PURINA ONEN® edistyksellisten räätälöityjen ravintoratkaisujen ansiosta voit nähdä eron kissasi terveydessä jo 3 viikon kuluttua.

Purina One®
PURINA® VETERINARY DIETS®
X

PURINA® VETERINARY DIETS®

PURINA® PRO PLAN® Veterinary Diets on koirille ja kissoille suunniteltu erikoisruokasarja, joka auttaa eläinlääkäreitä hoitamaan lukuisia kissojen ja koirien sairauksia.

PURINA® VETERINARY DIETS®