AdVENTuROS

Miksi AdVENTuROS™?

Olipa kyse hurjasta takaa-ajosta metsän halki, pallon noutamisesta rannalla tai piiloleikistä kotona, koirat eivät malta odottaa seuraavaa tehtäväänsä – olipa se kuinka pieni tai suuri tahansa!

Juuri siksi kehitimme herkulliset PURINA® AdVENTuROS™ -herkkupalat, jonka monet villit maut ja vastustamattoman sitkeä koostumus vangitsevat seikkailun olemuksen.

Nuggets

Seikkailut koirasi kanssa saavat lisämerkitystä, kun mukana on veden kielelle tuovia, villisian makuisia Purina AdVENTuROS -nugetteja. Nugetit ovat täynnä makua, ja ne antavat hauskoihin yhteisiin hetkiinne villiä lisämakua. Kaikki AdVENTuROS-makupalat sisältävät runsaasti siipikarjaa. Kokeile kaikkia tuotteita.

Koostumus: Viljoja, Glyserolia, Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (8 %)*, Sokereita, Kasviproteiinitiivisteitä, Kasviperäisiä tuotteita, Kivennäisiä, Öljyjä ja rasvoja *vastaa kosteutettuna 24 % Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, josta vähintään 14 % Siipikarjaa.

Sticks

Laita koirasi mielikuvitus laukkaamaan Purina AdVENTuROS -tikuilla, ja uusi seikkailu voi alkaa. Ulkopuolelta rapea, sisältä pehmeä ja täynnä herkullista buffalon makua. Purutikuissa on kaikki, mitä koirasi vapaudessa ja ulkoilmassa rakastaa.

Koostumus: Viljoja, Glyserolia, Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (8 %)*, Kasviproteiinitiivisteitä, Kivennäisiä, Sokereita, Hiivoja, Sorbitolia, Öljyjä ja rasvoja, Kasviksia *vastaa kosteutettuna 24 % Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, josta vähintään 14 % Siipikarjaa.

Strips

AdVENTuROS Venison Wild Flavour Strip -liuska on aina uuden jännittävän päivän alku koirallesi. Revi ne maistuviksi makupaloiksi tai anna kokonaisena. Kummallakin tavalla ne saavat koiran mielikuvituksen laukkaamaan villinä.

Koostumus: Viljoja, Glyserolia, Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (8 %)*, Sokereita, Kivennäisiä, Hiivoja, Öljyjä ja rasvoja *vastaa kosteutettuna 24 % Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, josta vähintään 14 % Siipikarjaa.

Sticks for small dogs

Innoita koiran mielikuvitusta Purina AdVENTuROS -tikuilla ja käykää uuteen seikkailuun. Ulkopuolelta rapea, sisältä pehmeä ja täynnä herkullista buffalon makua. Purutikuissa on kaikki, mitä koirasi vapaudessa ja ulkoilmassa rakastaa. Ne on suunniteltu erityisesti pienen koirasi pienempää suuta varten. Mikä parasta, pienille koirille kehitetyt AdVENTuROS Buffalo Wild Flavour Sticks -purutikut sisältävät runsaasti siipikarjaa.

Koostumus: Viljoja, Glyserolia, Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (8 %)*, Kasviproteiinitiivisteitä, Kivennäisiä, Sokereita, Hiivoja, Sorbitolia, Öljyjä ja rasvoja, Kasviksia *vastaa kosteutettuna 24 % Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, josta vähintään 14 % Siipikarjaa.

Koiran terveyden ylläpitämiseksi noudata ruokintaoppaan ohjeita ja harrasta liikuntaa koirasi kanssa päivittäin. Pidä aina tarjolla raikasta juomavettä. Valvo koiraasi, kun annat sille herkkupaloja.

Tutustu Purina Adventuros mini CUTS/ mini STEAKS/ maxi STEAKS koiranherkku uutuuteemme, jossa on viljaton resepti ja sisältää vähintään 92% laadukasta (villisikaa, metsäkaurista, biisonia) kanaa, nautaa ja possua.

Nämä makunystyröitä hivelevät korkeaproteiiniset herkut ovat hellävaroin valmistettu, jotta intensiivinen lihaisa maku säilyy. Lisäksi ne ovat ilman lisättyjä keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita. Runsaan makunsa ja karkean rakenteensa ansiosta herkut tarjoavat jännittävän lihaisan kokemuksen koirallesi ja vapauttaa sen villin seikkailijan luonteen.