PRO PLAN®

Miksi PURINA® PRO PLAN®?

PURINA® PRO PLAN® KOIRILLE

Kaikille soveltuvia PURINA® PRO PLAN® -ruokia on uudistettu PURINAN® uusimpien tutkimusten mukaisesti. Koirasi ravitsemuksen edistäminen on meille elämäntehtävä. Olemme itsekin koiranomistajia ja koirien ystäviä, joten teemme aina kaikkemme kehittääksemme uusia innovaatioita ja tapoja, jotta sinä voisit tehdä koirasi elämästä ainutlaatuisen.

Miksi me olemme erilaisia?

Yksityiskohdat tekevät laadun.

Ainesosien laatu ja turvallisuus on PURINA® PRO PLANILLE® etusijalla. Tästä ei tingitä.

Tieteellisesti todistettuja hyötyjä

Jokainen ainesosa ja ravintoaineiden määrä on valittu niin, että niillä on koirille merkittäviä terveysvaikutuksia.

Määrätietoista ja uusinta tiedettä

Tieteelliset läpimurtomme on huomioitu kansainvälisessä tiedeyhteisössä, ja niiden tuloksia on julkaistu tunnetuissa vertaisarvioiduissa julkaisuissa.

Korkea ravintoainetaso

PURINAN oman teknologian ansiosta ruoat on valmistettu niin, että ne sisältävät suuren määrän ravintoaineita, ruoan mausta tai ravintoaineiden laadusta tinkimättä. PURINA® PRO PLAN® sisältää ainesosiemme parhaat puolet, jotka pitävät lemmikit terveinä pidempään.

Uusin innovaatiomme: Optinutrition™

PURINA® PRO PLANIN® uusi OPTINUTRITIONia™ sisältävä sarja sisältää edistyneimmän ja tehokkaimman ravintoaineyhdistelmämme. Optinutrition™ on kehitetty uusinta ravintoainetiedettä hyödyntäen. Näin ollen se tarjoaakin tieteellisesti todistettuja, koirasi tarpeisiin suunnattuja hyötyjä, jotka kulkevat koirasi mukana sen koko elämän ajan.

PURINA® PRO PLAN® KISSOILLE
Ymmärrämme, että kissasi on tärkeä ja että sen ruokkiminen oikealla ruokavaliolla on tärkeä osa siitä huolehtimisesta. Kissan tarpeet vaihtelevat koko sen elämän ajan, joten PURINA® PRO PLAN® tarjoaa laajan valikoiman erinomaista ravintoa kissan jokaiseen elämänvaiheeseen aina pennusta aikuiseen ja senioriin.

HUOMAA PURINA® PRO PLANIN® EROT

Me uskomme, että PURINA® PRO PLANIN® ravintoaineet vaikuttavat lemmikkien pitkäaikaiseen terveyteen. 350 eläinlääkäristä ja ravitsemusasiantuntijasta koostuva tiimimme on todistanut, että tietyt ainesosien yhdistelmät vaikuttavat kissojen pitkäkestoiseen terveyteen. Nämä aineosien yhdistelmät - kuten OPTIRENAL™ - tekevät PURINA® PRO PLANISTA® johtavan kissanruoan.

PURINA® PRO PLAN® Erinomaista ravintoa pitkäaikaiseen terveyteen

PURINA® PRO PLAN® on erinomaista ravintoa kissallesi, koska jokaisen reseptin perustana on täysipainoinen ja tasapainoinen seos kaikkia hyvän terveyden tärkeimpiä ravintoaineita. PURINA® PRO PLAN® on tehty huolellisesti valituista, laadukkaista ja helposti sulavista ainesosista. Kaikki PURINA® PRO PLAN® -ruokavaliot on kehitetty äärimmäisen huolellisesti, jotta kissat saisivat tarvitsemansa ravintoaineet ja rakastamansa maun. PURINA® PRO PLAN® -ruokia on saatavana vain erikoistuneilta lemmikkieläinkauppiailta ja eläinlääkäreiltä.