Vastuumme

hero image

Jokainen PURINAN® työntekijä on aktiivisesti omistautunut vaikuttamaan myönteisesti lemmikkien ja niiden omistajien elämään. Uskomme myös, että voimme tehdä sen huolehtimalla vastuustamme koko yhteiskuntaa kohtaan.

Osana Nestléä, maailman johtavaa ravitsemuksen, terveyden ja hyvinvoinnin yhtiötä noudatamme Nestlé-yhtiön liiketoiminnan periaatteita. Näiden periaatteiden mukaan meidän tulee toimia rehellisesti ja yhdenmukaisesti lakeja, määräyksiä ja yhtiön suuntaviivoja kunnioittaen. Vastuullisuus on kaiken sen perusta, jolla harjoitamme liiketoimintaamme, emmekä tingi mistään vaatimuksista.

Pyrimme ilostuttamaan kuluttajia maukkailla ja ravitsemuksellisesti tasapainoisilla lemmikkien ruuilla, panostaen samalla vastuullisuuteen tuotteiden valmistuksessa, sekä ympäristömme säilyttämiseen tuleville sukupolville.

Ympäristön suojelu

Ryhdymme toimiin ympäristön suojelemiseksi (kestävä kehitys) kaikessa, mitä teemme PURINALLA. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja, joilla minimoimme ympäristövaikutuksia samalla kun toimitamme laadukkaita tuotteita, jotka ilostuttavat kuluttajia.

Olemme jo edistyneet merkittävästi veden säästämisessä, energian käytön vähentämisessä, kaatopaikalle vietävän jätteen määrän minimoimisessa, ja löytämällä uusia tapoja pakata ja kuljettaa tuotteitamme tehokkaammin.

Jaetun arvon luominen

Nestlén kollegojemme mukaisesti haluamme ylittää kansallisten lakien ja kansainvälisten asetusten vaatimukset. Haluamme toimia kestävän kehityksen mukaisesti. Haluamme olla mukana luomassa jaettua arvoa. Jaettu arvo perustuu vahvaan suoritukseen ympäristön kestävän kehityksen edistämisessä.

Se tarkoittaa, että tunnistamalla alueet, joilla voimme käyttää vahvuuksiamme ja asiantuntijuuttamme edistämme paitsi liiketoimintamme, niin myös koko yhteiskunnan etua, toimien läheisesti sidosryhmien kanssa ja saavuttaen maksimitehon. Meillä PURINALLA tärkeimmät alueet, joihin uskomme pystyvämme vaikuttamaan, ovat lemmikkien ravinto ja lemmikkien hyvinvointi. Kun meneillään olevat projektimme alkavat kantaa hedelmää, kerromme tuloksista. Palaa tälle sivulle myös tulevaisuudessa.

Jaetun arvon luominen tarkoittaa myös pitkäaikaista näkemystä; siitä, mikä on parasta liiketoiminnallemme, työntekijöillemme, kuluttajille ja heidän lemmikeilleen, liiketoimintakumppaneillemme, yhteisöille, joissa toimimme ja lopuksi kaikille sen ulkopuolella.

PURINA ottaa vastuunsa vakavasti.