Your Pet, Our Passion.
Kierrätä pakkaus ja auta kodittomia eläimiä

Kierrätä pakkaus ja auta kodittomia eläimiä

Lajittele Purina-pakkauksesi yhteistyössä Bowerin kanssa ja tue näin kodittomia eläimiä

Pyrimme muuttamaan pakkauksiamme niin, että ne tukevat kestävän kehityksen tavoitteita. Tämän vuoksi pyrimme pakkaamaan kaikki tuotteemme kierrätettäviin pakkauksiin viimeistään vuoteen 2025 mennessä. Friskiesin yhteistyö Bowerin kanssa on seuraava merkittävä askel pakkausten asianmukaisessa lajittelussa. Näin ne eivät päädy luontoon.

Samaan aikaan investoimme myös infrastruktuuriin ja sponsoroimme osana muovipakkausten uutta elämää yhtä Euroopan nykyaikaisinta joustomuovien kierrätyslaitosta, joka sijaitsee Ängelholmin ulkopuolella Ruotsissa.

Haluamme myös tukea kuluttajia, jotta sinä asiakkaanamme voisit lajitella jätteesi oikealla tavalla mahdollisimman helposti. Siksi teemme yhteistyötä Bowerin kanssa! Yksinkertaisten lajitteluohjeiden lisäksi saat bonuksen, kun kierrätät tyhjät pakkauksesi. Voit muuttaa saamasi pisteesi rahaksi tai lahjoittaa ne ympäri Ruotsia oleville eläintarhoille, jotka ovat yhteistyökumppaneitamme. Bower-sovelluksella voit luoda positiivisen vaikutelman, ei vain yhteisestä maailmaamme, vaan myös kodittomia eläimiä koskien, jotka juuri nyt tarvitsevat huolenpitoa odottaessaan omaa rakastavaa kotiaan. Jokaista tekemääsi lahjoitusta kohden Purina lahjoittaa kymmenen annosta ravitsevaa ja täyttävää ruokaa Ruotsin Djurens Vänner -yhdistyksille. Yhdessä voimme saada aikaan jotain, jolla on todellista merkitystä!
Lisätietoja Bowerista täältä.

Frieskies kissa ja koira
KUINKA TOIMIN

1. Skannaa ja lajittele Friskies-pakkaus kotona.

Skannaa pakkauksen viivakoodi ja saat pantin arvon – pisteinä tai rahana – suoraan matkapuhelimeesi, kun viet pakkaukset kierrätyspisteeseen.

2. Käy lähimmällä kierrätyspisteellä

Etsi lähin kierrätyspiste Bower-sovelluksesta tai rekisteröi omasi! Voit jättää jätteet mihin tahansa paikkaan, jossa kierrätys on mahdollista, vaikka taloyhtiön omaan jätehuoneeseen, omakotitalon usean säiliön jäteastiaan tai paikalliseen keräyspisteeseen.

3. Vahvista käyntisi, niin saat palkinnon.

Kierrätyspisteellä sinun pitää vahvistaa, että olet vienyt pakkaukset pisteelle. Vahvistuksen ja pakkausten oikeaan säiliöön sijoittamisen jälkeen saat palautuksena pantin arvon kotona skannaamasi mukaisesti.

Kierrätä kaikki, palkitse itsesi.

Lataa Bower.

 

App Store Google Play