Your Pet, Our Passion.
Olen työnantaja

Olen työnantaja

Ota selvää, kuinka voit toteuttaa Pets at Work ‑ohjelmaa yrityksessäsi.

Tutustu Pets at Work -ohjelman liiketoiminnalle tuomiin hyötyihin – ja kuuteen vaiheeseen, joiden avulla toteutat ohjelman omalla työpaikallasi.

Tee työpaikastasi tassumaisen upea!

Kuusi vaihetta

Me voimme auttaa Pets at Work -ohjelman perustamisessa riippumatta siitä, kuinka muodollisen tai rennon käytännön haluat tai kuinka suuri työpaikkasi on. Tutustu tarvittaviin vaiheisiin!

Pets At Work-ohjelman hyödyt työnantajalle

Uskomme syvästi siihen, että lemmikit ja ihmiset ovat parempia yhdessä – tutkimukset tukevat uskomustamme. Haastattelimme vertailututkimuksen yhteydessä yli tuhatta yritystä. Tulokset paljastivat, että lemmikeistä voi olla yrityksille valtavasti hyötyä.

Tutkimuksemme osoitti, että tärkeimpiä yrityksille koituvia hyötyjä ovat:

Husdjur på jobbet infographic

 

Mikset kokeilisi yhden päivän ajan?

Oma koirapäiväkokeilu on loistava tapa totuttaa ihmisiä ajatukseen siitä, että työpaikalla olisi koiria. Kun ihmiset ovat nähneet kokeilun käytännössä, sinun on helpompi saada heidät suostumaan johonkin suurempaan..

Koirapäiväkokeilun suunnitelmat

one day trial clipboard icon

Kun olet päättänyt toteuttaa koirapäiväkokeilun, sinun tulee päättää päivä (perjantai on usein hyvä valinta), mainostaa asiaa ja muistuttaa ihmisiä vastuullisesta lemmikinomistajuudesta. Sinun tulee myös laatia selkeät säännöt, joita kaikkien tulee noudattaa.

Seuraavat vaiheet

one day trial play button icon

Jos koirapäiväkokeilu on onnistunut ja suunnittelet oman Pets at Work -ohjelman käynnistämistä, muista, että voit ottaa yhteyttä meihin lisätietojen ja tuen saamiseksi.

Lemmikit töissä
Pets at work
Haluaisitko sinäkin ottaa koirasi mukaan työpaikalle?
Haluamme tarjota käyttöön asiantuntemuksemme, jotta yhä useampi toimisto toivottaisi koirat tervetulleiksi, ja haluamme auttaa myös muita yrityksiä tekemään samoin. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut työpaikkasi muuttamisesta koiraystävälliseksi – autamme mielellämme!