Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Olen työntekijä

Olen työntekijä

Haluatko muuttaa toimistosi koiraystävälliseksi?

Auta tekemään muutos!

Selvitä, kuinka projektin voi käynnistää työpaikallasi: kuinka idean voi esitellä esihenkilölle ja tehdä työkavereille koiran päivä ‑testin.

Kun uskomukset on kumottu ja esihenkilö on idean puolella, voi koirien tuominen työpaikalle olla helpompaa kuin uskotkaan. Tässä osiossa on kaikki tarvittava tieto!

Vakuuta työnantajasi

Koirien tuominen työpaikalle voi auttaa työnantajia joidenkin suurimpien ongelmien ratkaisemisessa.

Kuinka voisimme vähentää stressiä ja vahvistaa yhteistyötä? Kuinka voimme muuttaa työskentelykulttuuria, saada hyviä tyyppejä töihin ja sitouttaa heidät? Monet yritykset haluaisivat vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin. Yrityksen toimistokoirista saamat hyödyt puhuvat puolestaan.

Toki asiaan liittyy myös käytännön kysymyksiä, jotka pitää huomioida. Esitelmämme toimistokoirista sisältää useita perusteluita, jotka auttavat vakuuttamaan työnantajan koirien toivottamisesta tervetulleiksi työpaikalle. Saat myös työkaluja mahdollisten esteiden ratkaisuun.

ESITTELE TOIMISTOKOIRIEN IDEA
Pets At Work Presentation.pdf

Ensiaskeleet toimistokoiratoiminnassa

Haluaisitko käynnistää ohjelman työpaikallasi, mutta et tiedä, mistä aloittaa? Suosittelemme seuraavia ensiaskeleita.

Husdjur och ägare utanför kontorsbyggnad infographic

 

3 tärkeää tarkistettavaa asiaa

 1. Tarkista, kuka rakennuksen omistaa ja kuka sitä isännöi
  On tärkeää varmistaa, että koirat ovat tervetulleita työpaikallesi. Asiasta täytyy ehkä keskustella ensin esihenkilön tai vuokranantajan – tai molempien – kanssa.
 2. Hanki esimiehet puolellesi
  Työkalupakki koirista työpaikalla on täynnä faktoja, tutkimustietoa ja valmiita myyntipuheita, jotka auttavat sinua saamaan myös esihenkilösi innostumaan toimistokoira-ajatuksesta.
 3. Nimitä puhemies tai projektitiimi
  Jos sinä tai pieni porukka olette valmiita näyttämään tietä ja tuomaan koirat työpaikoille, siitä on varmasti paljon apua johdon voittamisessa puolellenne. Näin on myös helppoa osoittaa, että järjestelmä toimii ongelmitta.

Mukavat olot toimistokoiralle

 • Koiran peti

  Dog bed icon

 • Leluja ja herkkuja

  Leksaksikon

 • Talutushihna

  Blyikon

 • Kakkapusseja

  Bajspåsar ikon

 • Liukumaton vesikuppi

  Vatten skål ikon

 • Ruokaa

  Mat skål ikon

Vastuullinen lemmikinomistajuus


Eläinten hyvinvoinnin tulisi olla jokaisen Pets at Work -ohjelman ytimessä. Ovatko lemmikit terveitä ja onnellisia viettäessään aikaa työpaikallasi? Onko niillä esimerkiksi mahdollisuutta päästä ulos tarpeilleen? Työkalupakkauksemme sisältää luettelon asioista, jotka yritysten ja omistajien tulee ottaa huomioon, ennen kuin he tuovat lemmikkejään työpaikalle.

 • Sopivan ympäristön tarve
 • Sopivan ruokavalion tarve
 • Normaalien käyttäytymismallien ilmaisemisen tarve
 • Tarve olla samassa tai eri paikassa muiden eläinten kanssa
 • Tarve olla turvassa kivulta, kärsimykseltä, vammoilta ja sairauksilta
Lemmikit töissä
Pets at work
Haluaisitko sinäkin ottaa koirasi mukaan työpaikalle?
Haluamme tarjota käyttöön asiantuntemuksemme, jotta yhä useampi toimisto toivottaisi koirat tervetulleiksi, ja haluamme auttaa myös muita yrityksiä tekemään samoin. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut työpaikkasi muuttamisesta koiraystävälliseksi – autamme mielellämme!