Uuden koiran hankkiminen

Uuden koiran hankkiminen

Lisätietoja uudesta koirakaveristasi

Apua koiran kotiutumiseen

Apua koiran kotiutumiseen

Mieti tätä, ennen kuin ostat koiran

Ajatteletko koiran ostamista? Oikean rodun valitsemisen lisäksi on paljon muutakin ajateltavaa. Tässä on sinulle apua valintaprosessiin.
LUE LISÄÄ

Kodittomat koirat

Pyrimme tukemaan aatteita, jotka edistävät lemmikkien oltavia ja estävät niihin kohdistuvaa julmuutta. Haluamme auttaa kodittomia koiria löytämään kodin.
LUE LISÄÄ

Koiran tuominen uuteen kotiin

Vain muutama päivä, ja uusi koirakaveri saapuu kotiin! Uuden perheenjäsenen saapumisen odottelu on jännittävää aikaa.
LUE LISÄÄ

Koira ja muut lemmikit kohtaavat

Koirat saavat usein uusia ystäviä helposti ja onkin erittäin todennäköistä, että pentu nauttii muiden koirien seurasta.
LUE LISÄÄ

Miksi koira on hyvä lemmikki

Koira on todella ansainnut nimityksen ”ihmisen paras ystävä”. Koirat ovat uskollisia, älykkäitä, omistautuneita ja rakastavia eläimiä, jotka todistetusti parantavat ihmisen henkistä ja fyysistä terveyttä.
LUE LISÄÄ

Kuinka rescuekoira adoptoidaan?

Uuden mahdollisuuden ja rakastavan kodin tarjoaminen eläimelle on mainio juttu, mutta aikuisen kodinvaihtajan toivottaminen osaksi perhettä voi tuoda mukanaan suuria etuja.
LUE LISÄÄ

Koiravakuutusta koskevia neuvoja

Koira tuo elämään paljon iloa, mutta koiran sairastuessa huolta aiheuttaa usein myös hoidon hinta. Siksi koiravakuutus on harkitsemisen arvoinen. Autamme löytämään sinulle sopivan lemmikkivakuutuksen.
LUE LISÄÄ

Koiran ja koiranpennun rokotukset

Välittävä koiranomistaja haluaa tehdä kaikkensa suojatakseen lemmikkinsä mahdollisesti hengenvaarallisilta taudeilta. Siksi on tärkeä varmistaa, että koiran rokotukset ovat aina kunnossa. Ne suojaavat koiraasi ja estävät sitä tartuttamasta sairauksia toisiin koiriin.
LUE LISÄÄ

Koiralle sopiva ja turvallinen koti ja piha

Kasvattajat luovuttavat koiran yleensä seitsemän- tai kahdeksanviikkoisina. Innokkaan uuden omistajan mielestä aika saattaa kuitenkin tuntua pieneltä ikuisuudelta. Tämä aika kannattaa käyttää sen varmistamiseen, että koti on koiralle turvallinen ympäristö ja valmis uuden tulokkaan saapumiseen.
LUE LISÄÄ

Pitäisikö minun hankkia kissa vai koira?

Kansamme rakastaa lemmikkejä, ja syystä! Kissat ja koirat tarjoavat ehdotonta rakkautta, kiintymystä ja ystävyyttä. Lisäksi niillä on lukuisia terapeuttisia hyötyjä, kuten parantunut yleiskunto ja hyvinvointi. Kukapa ei haluaisi pitkän päivän päätteeksi käpertyä pörröisen ystävän kainaloon?
LUE LISÄÄ