Rakastat lemmikkiäsi ja haluat turvallisen ja puhtaan ympäristön, jossa voitte leikkiä yhdessä monien vuosien ajan. Jas sitä myös me haluamme. Siksi Purina on sitoutunut paitsi lemmikkien myös koko planeetan turvallisuuteen ja terveyteen.
Voit olla vakuuttunut siitä, että käytämme resursseja tehokkaasti ruo'an koko matkan ajan maatilalta lemmikin ruokakuppiin ja raaka-aineet kasvattavasta maaperästä ravinnon tuottaviin laitoksiimme saakka.


Mitä kestäviin liiketoimintamenetelmiin tulee, teemme hankintamme vastuullisesti ja pyrimme vähentämään energian- ja vedenkulutusta sekä jätteen syntymistä. Kiinnitämme myös erityistä huomiota pakkausten optimointiin, missä suhteessa olemme sitoutuneet saavuttamaan selkeitä tuloksia.KIERRÄTYS JA UUDELLEENKÄYTTÖ

Tänään 72 % Purinan pakkauksista on kierrätettäviä. Jäljellä olevan prosenttiosuuden osalta teemme testejä ja tutkimme uusien, innovatiivisten materiaalien käyttömahdollisuuksia.

Olemme sitoutuneet ottamaan käyttöön 100-prosenttisesti uudelleenkäytettävät tai kierrätettävät pakkaukset vuoteen 2025 mennessä. Tämä on etappi, jonka pyrimme intohimoisesti saavuttamaan.
KIERRÄTYS JA UUDELLEENKÄYTTÖ
KESTÄVÄ KEHITYS


Etsi symboli, jonka avulla voit kierrättää pakkauksen

Miten kierrätät pakkauksen

Euroopan moderneimmane
muovipakkausten kierrätyslaitoksen ylpeä sponsori


Purina on ylpeä kumppani emoyhtiömme yhteistyössä ruotsalaisen TMR organisaation kanssa, joka työskentelee valtakunnallisen pakkausten keräys- ja kierrätysjärjestelmän parissa. Yhdessä Ruotsin ympäristönsuojeluviraston Klimatklivet-ohjelman ja sponsorointisopimuksemme avulla viimeiset palaset ovat loksahtaneet paikalleen TMR:n älykkään muovin kierrätyslaitoksen hyväksi. Täysin uusi tekniikka mahdollistaa uuden elämän vanhoille muovipakkauksille, joita ei nykyään ole pysytytty kierrättää vaan ne on poltettu. Yhdessä pyrimme vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja siten koko ilmastovaikutustamme. Aloite tarjoaa myös useille yrityksille mahdollisuuden osallistua ja varmistaa, että heidän muovipakkauksensa saavat uuden elämän, ja me olemme ylpeitä voidessamme auttaa tekemään lemmikkieläinten ruokapakkauksista vihreämpiä - koko maassa. Ruotsin Ängelholmissa sijaitsevaa kierrätyslaitosta testataan jo vuoden 2021 toisella puoliskolla, ja sen odotetaan olevan täydessä toiminnassa tammikuusta 2022. Suurena toiveena on pystyä levittämään tekniikkaa useampiin maihin, ja me lupaamme pitää sinut ajan tasalla tulevasta matkasta.


Meillä on huomattavat kestävää kehitystä koskevat tavoitteet vuodelle 2025 ja sen lisäksi muitakin tavoitteitta

Recyclable
Emission
Sourcing

Kestävää kehitystä koskevana visionamme on hallita resursseja niin, että ne riittävät myös tulevillekin lemmikkieläinrakkaille sukupolville sekä tähtäämme ympäristövaikutustemme pienentämiseen nollaan. Edellä on esitetty eräitä tärkeimmistä sitoumuksistamme silloin, kun on otettava huomioon tulevaisuus jo tänään.Tätä työmme koskee
USKOMME, ETTÄ MAAILMA ANSAITSEE PUHTAAN ILMAN

Tämä tarkoittaa sitä, että etsimme jatkuvasti uusiutuvia energialähteitä ilman epäpuhtauksien vähentämiseksi. Käytämme puhtaampia polttoaineita ja etsimme uusia uusiutuvan sähköntuottotapoja. Tavoitteenamme on saavuttaa hiilidioksidipäästöjen nollataso ja olla ilmastoneutraaleja koko ketjumme osalta vuoteen 2050 mennessä.

Olemme erityisen ylpeitä eräästä etapista matkallamme kohti kestävää kehitystä, ja se tarkoittaa sitä, että kaikkien 13 tuotantolaitoksemme sähkö on toukokuusta 2020 lähtien tullut uusiutuvista lähteistä kuten aurinko-, vesivoima- ja tuulienergiasta sekä investoinneista uusiutuvaan energiaan. Tämä vastaa yli 80 000 tonnin säästöä CO2-päästöissä vuositasolla.
clean air

USKOMME SIIHEN, ETTÄ TULEVILLA SUKUPOLVILLA ON PUHTAAMPI MAAPERÄ

Purina pyrkii tuotantolaitoksissaan jätteiden nollamäärään. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikissa 13 lemmikkien ravintoa valmistavissa Purinan keittiössä on löydetty käyttötapoja sellaisille materiaalilla, joka muutoin hävitettäisiin.

Uskomme, että laatu alkaa alkulähteeltä

Uskomme, että laatu alkaa alkulähteeltä

Jokaisella ravinnossa olevalla raaka-aineella on oma tarkoituksensa. Sen lisäksi, että huolehdimme siitä, että raaka-aine täyttää lemmikkisi ravintotarpeet, kiinnitämme huomiota siihen, missä raaka-aine on kasvatettu - että tarjonta on terveellistä, että se on kestävää pitkällä aikavälillä ja että toimittajan ympäristön käyttötavat ovat standardiemme mukaisia.LUE LISÄÄ SITOUMUKSEMME VASTUULLISIA HANKINTOJA KOSKEVISTA SITOUMUKSISTAMME