GOURMET® Gold

12254117_Gourmet_Gold_Lamb_Duck_pate_85g

LAMMASTA JA ANKKAA PATEE

Hemmottele kissaasi Purinan GOURMET® Gold -pateella, joka sisältää lammasta ja ankkaa. Sileärakenteiset ja herkulliset pateemme kutkuttavat nirsoimmankin kissan makuhermoja. Hemmottele kissaasi herkullisimmalla makuelämyksellä – joka aterialla. Mehevä, lampaan- ja ankanmakuinen patee on valmistettu korkealaatuisten standardiemme mukaisesti, jotta voimme taata makuelämyksen ja koostumuksen, joihin kissasi ihastuu. Jokainen pateeannos on pakattu 85 gramman purkkiin, jotta ruoka olisi joka aterialla yhtä herkullista ja tuoretta. Ravintoarvoiltaan täysipainoinen koostumus takaa, että kissasi saa kaiken tarvitsemansa terveeseen elämään ja nautiskelee herkullisista makuelämyksistä – joka aterialla. Kuinka nelijalkainen ystävämme kuvailisi pateeta? Ensiluokkaista!

Tarkka valmistusprosessi varmistaa parhaan maun, tuoreuden ja laadun.

Saatavana 85 gramman purkissa, joten annos on aina tuore ja korkealaatuinen – joka aterialla

Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta lammasta 4 %, ankkaa 4 %), kivennäisiä, sokereita, kasviperäisiä tuotteita.

Kosteus: 78,0 %, Proteiini: 12,0 %, Rasva: 5,0 %, Hehkutusjäännös: 2,9 %, Raakakuitu: 0,05 %.

KY/kg: A-vitamiini : 805; Vitamiini D3: 123; mg/kg: Rautasulfaatti monohydraatti:28,5; Kalsiumjodaatti anhydraatti: 0,36; Kuparisulfaatti pentahydraatti: 3,2; Mangaanisulfaatti monohydraatti: 5,5; Sinkkisulfaatti monohydraatti: 46; Teknologiset lisäaineet: mg/kg: Kassiakumi: 2350; Sisältää säilöntäaineita.

Täysikasvuiselle (4 kg) kissalle: tarjoa päivässä 3 purkkia vähintään kahdella aterialla. Täysikasvuisen kissan annosmäärät ovat keskiarvoja, jotka perustuvat kohtuullisen aktiivisen, normaaleissa sääolosuhteissa elävän kissan tarpeisiin. Yksilölliset tarpeet saattavat vaihdella, ja ruokamäärä tulee aina sopeuttaa niin, että se vastaa kissan tarpeita ja auttaa kissaa pysymään hoikkana ja terveenä. Tarjotaan huoneenlämpöisenä. Pidä aina tarjolla raikasta juomavettä.