Gourmet® Mon Petit

ENEMMÄN VAIHTELUA LAJITELMALAATIKOSTA, JOKA SISÄLTÄÄ KOLMEA HERKULLISTA ATERIAVAIHTOEHTOA

MON PETIT DUO KALALAJITELMA 6x50g

Jos kissasi syö mielellään useita pieniä aterioita päivän aikana, kannattaa kokeilla GOURMET® Mon Petit Duo -aterioita Purinalta. Valikoimaan kuulu herkullisia aterioita, jotka sisältävät nautaa, kanaa, kalkkunaa ja kalaa, jokainen uskomattoman herkullisessa kastikkeessa. 50 gramman annoskoko tarkoittaa, että voit tarjota useampia tuoreita aterioita päivässä, ilman ruoantähteitä. Kolme reseptiämme sisältävät lohta ja kanaa, tonnikalaa ja nautaa ja kalkkunaa ja taimenta, joten kissasi pääsee nauttimaan herkullisista, vaihtelevista aterioista. Herkullista kastiketta ja tasapainoista täysravintoa jokaisessa annoksessa, joista kissasi varmasti pitää. Voit tarjota kissalle sen rakastamaa ruokaa ja tyydyttää sen vaihtelunhalun GOURMET® Mon Petit Duo - aterioilla.

Yksittäiset annospussit tarkoittavat, että kissasi ateria on aina herkullisen tuore. Pienemmät annokset, enemmän vaihtelua, ilman ruoantähteitä.

Täyttä ja tasapainoista ravintoa täysikasvuiselle kissalle.

Kanaa & Lohta: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta kanaa 4 %), kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita (josta 4 % lohta), kivennäisiä, sokereita, hiivaa. Tonnikalaa & Nautaa: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta nautaa 4 %), kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita (josta 4 % tonnikalaa), kivennäisiä, sokereita, hiivaa. Taimenta & Kalkkunaa: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta kalkkunaa 4 %), kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita (josta 4 % taimenta), kivennäisiä, sokereita, hiivaa.

Kosteus: 81,5%, Proteiini: 12,0 %, Rasva: 3,0 %, Hehkutusjäännös: 1,4 %, Raakakuitu: 0,05 %.

KY/kg: A-vitamiini: 655 D3-vitamiini: 100 mg/kg: Rautasulfaatti monohydraatti: 23; Kalsiumjodaatti anhydraatti: 0,29; Kuparisulfaatti pentahydraatti: 2,6; Mangaanisulfaatti monohydraatti: 4,5; Sinkkisulfaatti monohydraatti: 37;

Ruokintaopas Täysikasvuiselle (4 kg) kissalle: 6–7 pussia päivässä vähintään kahdella aterialla. Täysikasvuisen kissan annosmäärät ovat keskiarvoja, jotka perustuvat kohtuullisen aktiivisen, normaaleissa sääolosuhteissa elävän kissan tarpeisiin. Yksilölliset tarpeet saattavat vaihdella, ja ruokamäärä tulee aina sopeuttaa niin, että se vastaa kissan tarpeita ja auttaa kissaa pysymään hoikkana ja terveenä. Pidä aina tarjolla raikasta juomavettä.