Gourmet® Mon Petit

ENEMMÄN VAIHTELUA LAJITELMALAATIKOSTA, JOKA SISÄLTÄÄ KOLMEA HERKULLISTA ATERIAVAIHTOEHTOA

MON PETIT KALALAJITELMA 6x50g

GOURMET® Mon Petit Purinalta on herkullinen lajitelma pienempiä annoksia, jotka vastaavat täydellisesti kissasi tarpeita. Mureat kalanpalat tarjoillaan vastustamattoman herkullisessa kastikkeessa, jonka ansiosta jokainen ateria on elämys. Lajitelmalaatikko sisältää kolmea ateriavaihtoehtoa, tonnikalaa, lohta ja taimenta, joten nelijalkainen ystäväsi pääsee nauttimaan todellisesta vaihtelusta. Ateriat on pakattu suljettaviin annospusseihin, mikä takaa, että jokainen ateria on yhtä herkullinen kuin edellinenkin. Jokainen ateria on täyttä ja tasapainoista ravintoa ja sisältää kaikki ravintoaineet, joita kissasi tarvitsee pysyäkseen terveenä ja virkeänä – kaikki kuudessa maistuvassa ateriassa, jossa kissa maistaa meren herkut.

Yksittäiset annospussit tarkoittavat, että kissasi ateria on aina herkullisen tuore. Pienemmät annokset, enemmän vaihtelua, ilman ruoantähteitä.

Täyttä ja tasapainoista ravintoa täysikasvuiselle kissalle.

Tonnikalaa: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, Kasviproteiinitiivisteitä, Kalaa ja kalatuotteita (josta tonnikalaa 4 %), kivennäisiä, sokereita, hiivaa. Lohta: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita (josta lohta 4 %), kivennäisiä, sokereita, hiivaa. Taimenta: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita (josta taimenta 4 %), kivennäisiä, sokereita, hiivaa.

Kosteus: 81,5%, Proteiini: 12,0 %, Rasva: 2,8 %, Hehkutusjäännös: 1,6 % Raakakuitu: 0,05 %.

KY/kg: A-vitamiini: 640; D3-vitamiini: 98; mg/kg: Rautasulfaatti monohydraatti: 22,5; Kalsiumjodaatti anhydraatti: 0,28; Kuparisulfaatti pentahydraatti: 2,5; Mangaanisulfaatti monohydraatti: 4,4; Sinkkisulfaatti monohydraatti: 37;

Ruokintaopas: Täysikasvuiselle (4 kg) kissalle: tarjoa 325 grammaa päivässä vähintään kahdella aterialla. Täysikasvuisen kissan annosmäärät ovat keskiarvoja, jotka perustuvat kohtuullisen aktiivisen, normaaleissa sääolosuhteissa elävän kissan tarpeisiin. Yksilölliset tarpeet saattavat vaihdella, ja ruokamäärä tulee aina sopeuttaa niin, että se vastaa kissan tarpeita ja auttaa kissaa pysymään hoikkana ja terveenä. Pidä aina tarjolla raikasta juomavettä.