Gourmet® Mon Petit

ENEMMÄN VAIHTELUA LAJITELMALAATIKOSTA, JOKA SISÄLTÄÄ KOLMEA HERKULLISTA ATERIAVAIHTOEHTOA

MON PETIT LAJITELMA 6X50G

Kissat syövät mielellään monta pientä ateriaa päivässä. Siksi GOURMET® Purinalta on kehittänyt Mon Petit -tuotesarjan, jonka maukkaiden aterioiden ansiosta kissasi voi nauttia herkullisista makuvaihtoehdoista sopivankokoisina annoksina, joka ruokailukerralla. Mureat palat tarjoillaan vastustamattoman herkullisessa kastikkeessa, jonka ansiosta jokainen ateria on elämys. Ateriat on pakattu suljettaviin annospusseihin, mikä takaa, että jokainen ateria on yhtä herkullinen kuin edellinenkin. Jokainen ateria on täyttä ja tasapainoista ravintoa ja sisältää kaikki kissan tarvitsemat ravintoaineet.

Yksittäiset annospussit tarkoittavat, että kissasi ateria on aina herkullisen tuore. Pienemmät annokset, enemmän vaihtelua, ilman ruoantähteitä.

Täyttä ja tasapainoista ravintoa täysikasvuiselle kissalle.

Nautaa: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta nautaa 4 %), kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita, hiivaa. Vasikkaa: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta vasikkaa 4%), kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita, hiivaa. Lammasta: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta lammasta 4 %), kasvisproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita, hiivaa.

Kosteus: 81,5%, Proteiini: 12,0 %, Rasva: 2,8 %, Hehkutusjäännös: 1,6 % Raakakuitu: 0,05 %.

KY/kg: A-vitamiini: 640; D3-vitamiini: 98; mg/kg: Rautasulfaatti monohydraatti: 22,5; Kalsiumjodaatti anhydraatti: 0,28; Kuparisulfaatti pentahydraatti: 2,5; Mangaanisulfaatti monohydraatti: 4,4; Sinkkisulfaatti monohydraatti: 37;

Ruokintaopas: Täysikasvuiselle (4 kg) kissalle, tarjoa päivässä vähintään kahdella aterialla. Täysikasvuisen kissan annosmäärät ovat keskiarvoja, jotka perustuvat kohtuullisen aktiivisen, normaaleissa sääolosuhteissa elävän kissan tarpeisiin. Yksilölliset tarpeet saattavat vaihdella, ja ruokamäärä tulee aina sopeuttaa niin, että se vastaa kissan tarpeita ja auttaa kissaa pysymään hoikkana ja terveenä. Pidä aina tarjolla raikasta juomavettä.