Gourmet® Perle

MINIFILEITÄ KASTIKKEESSA -LAJITELMALAATIKKO, SISÄLTÄÄ NAUTAA, KANAA, RIISTAA JA LOHTA

MINIFILEITÄ KASTIKKEESSA LAJITELMA

Hemmottele kissaasi Purinan GOURMET® Perle minifileillä kastikkeessa. Herkullisia kissan märkäruokia sisältävä pakkaus on osa ainutlaatuista Connoisseurs Collection -tuotesarjaamme. Sen herkullisista nautaa, kanaa, riistaa ja lohta sisältävistä aterioista kissasi löytää aina oman suosikkinsa. Mureat ateriat sisältävät vastustamattomia paloja nautaa, herkullista kanaa ja korkealaatuista kalaa, jotka takaavat, että kissasi saa kokea varsinaisen makuilottelun. GOURMET® Perle minifileet kastikkeessa sisältävät 100 % ravitsemuksellisesti täyttä ja tasapainoista ravintoa, joka tukee kissasi luonnollista vastustuskykyä. Ravitsemusasiantuntijamme ovat kehittäneet vastustamattomat reseptit kissasi makuhermoja ajatellen, joten kissasi tulee iloiseksi ja tyytyväiseksi joka aterialla.

Lajitelma, jossa neljä erilaista, herkullista ateriaa. Sisältää nautaa, kanaa, riistaa ja lohta.

100 % täyttä ja tasapainoista märkäravintoa täysikasvuiselle kissalle.

Nautaa: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta nautaa 4 %), kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita. Kanaa: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta kanaa 4 %), kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita. Kaniinia: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta kaniinia 4 %), kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita. Lohta: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita (josta lohta 4 %), kivennäisiä, sokereita.

Kosteus: 80,0 %, Proteiini: 12,5 %, Rasva: 2,5 %, Hehkutusjäännös: 2,5 %, Raakakuitu: 0,05 %.

KY/kg: A-vitamiini: 650; D3-vitamiini: 99; mg/kg: Rautasulfaatti monohydraatti: 23; Kalsiumjodaatti anhydraatti: 0,29; Kuparisulfaatti pentahydraatti: 2,5; Mangaanisulfaatti monohydraatti: 4,4; Sinkkisulfaatti monohydraatti: 37;

Täysikasvuiselle (4 kg) kissalle: tarjoa päivässä 3–4 pussia vähintään kahdella aterialla. Täysikasvuisen kissan annosmäärät ovat keskiarvoja, jotka perustuvat kohtuullisen aktiivisen, normaaleissa sääolosuhteissa elävän kissan tarpeisiin. Yksilölliset tarpeet saattavat vaihdella, ja ruokamäärä tulee aina sopeuttaa niin, että se vastaa kissan tarpeita ja auttaa kissaa pysymään hoikkana ja terveenä. Tarjotaan huoneenlämpöisenä. Pidä aina tarjolla raikasta juomavettä.