Gourmet® Perle

MINFILEITÄ KASTIKKEESSA, SISÄLTÄÄ KANAA

MINFILEITÄ KASTIKKEESSA, SISÄLTÄÄ KANAA

GOURMET® Perle Purinalta ylpeänä esittää minifileitä sisältävän aterian. Kanan minifileitä kastikkeessa on ihanan maukas ateria, josta hienostuneen maun omaavat kissat voivat nauttia päivittäin. Täydet ja tasapainoiset ateriamme täysikasvuisille kissoille sisältävät minifileitä herkullisessa, mehevässä kastikkeessa. Hemmoteltukin kissa ihastuu mureisiin kanapaloihin 85 gramman annospusseissa, jotka varmistavat, että jokainen ateria on yhtä maukas ja tuore. Vastaa kissasi korkeisiin odotuksiin tarjoamalla herkullinen ateria, joka tyydyttää kissasi rakkauden kanaan. Kokeile vastustamatonta yhdistelmää kanan minifileitä kastikkeessa jo tänään. Ensiluokkaista!

Pakattu 85 gramman annospusseihin, jotka varmistavat tuoreuden ja herkullisuuden joka aterialla

Vastaa aikuisen kissan ravintotarpeita

Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta kanaa 4 %), kasvisproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita.

Kosteus: 80,0 %, Proteiini: 12,5 %, Rasva: 2,5 %, Hehkutusjäännös: 2,5 %, Raakakuitu: 0,05 %.

KY/kg: A-vitamiini: 650; D3-vitamiini: 99; mg/kg: Rautasulfaatti monohydraatti: 23; Kalsiumjodaatti anhydraatti: 0,29; Kuparisulfaatti pentahydraatti: 2,5; Mangaanisulfaatti monohydraatti: 4,4; Sinkkisulfaatti monohydraatti: 37;

Täysikasvuiselle (4 kg) kissalle: tarjoa päivässä 3–4 pussia vähintään kahdella aterialla. Täysikasvuisen kissan annosmäärät ovat keskiarvoja, jotka perustuvat kohtuullisen aktiivisen, normaaleissa sääolosuhteissa elävän kissan tarpeisiin. Yksilölliset tarpeet saattavat vaihdella, ja ruokamäärä tulee aina sopeuttaa niin, että se vastaa kissan tarpeita ja auttaa kissaa pysymään hoikkana ja terveenä. Tarjotaan huoneenlämpöisenä. Pidä aina tarjolla raikasta juomavettä.