Gourmet® Perle

MINFILEITÄ KASTIKKEESSA DUO KALKKUNAA & LAMMASTA

MINFILEITÄ KASTIKKEESSA DUO KALKKUNAA JA LAMMASTA

Hemmottele kissaasi herkullisilla GOURMET® Perle -aterioilla: minifileitä kastikkeessa, Duo Kalkkunaa ja Lammasta, Purinalta! Kissalle, joka haluaa kaiken – vaihtelevaa, makuhermoja hivelevää ravintoa. Ateriamme ovat 100 % täyttä ja tasapainoista ravintoa, joka tukee kissasi hyvinvointia ja varmistaa, että se kokee vastustamattoman makuelämyksen – joka aterialla. Herkulliset GOURMET® Perle minifileitä kastikkeessa Duo Kalkkunaa ja Lammasta -ateriat Purinalta sisältävät hienoja paloja, jotka on kypsennetty omassa kastikkeessaan maun säilyttämiseksi.

Herkullinen ateria, joka sisältää Kalkkunaa ja Lammasta

100 % täyttä ja tasapainoista ravintoa.

Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta kalkkunaa 4 %, lammasta 4 %), kasvisproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita.

Kosteus: 80,0 %, Proteiini: 12,5 %, Rasva: 2,5 %, Hehkutusjäännös: 2,5 %, Raakakuitu: 0,05 %.

KY/kg: A-vitamiini: 650; D3-vitamiini: 99; mg/kg: Rautasulfaatti monohydraatti: 23; Kalsiumjodaatti anhydraatti: 0,29; Kuparisulfaatti pentahydraatti: 2,5; Mangaanisulfaatti monohydraatti: 4,4; Sinkkisulfaatti monohydraatti: 37;

Täysikasvuiselle (4 kg) kissalle: tarjoa päivässä 3–4 pussia vähintään kahdella aterialla. Täysikasvuisen kissan annosmäärät ovat keskiarvoja, jotka perustuvat kohtuullisen aktiivisen, normaaleissa sääolosuhteissa elävän kissan tarpeisiin. Yksilölliset tarpeet saattavat vaihdella, ja ruokamäärä tulee aina sopeuttaa niin, että se vastaa kissan tarpeita ja auttaa kissaa pysymään hoikkana ja terveenä. Tarjotaan huoneenlämpöisenä. Pidä aina tarjolla raikasta juomavettä.