Gourmet® Perle

MINFILEITÄ KASTIKKEESSA, SEA DELICACIES -LAJITELMA SISÄLTÄÄ LOHTA, TONNIKALAA, MERIKALOJA JA PUNAKAMPELAA SEKÄ KATKARAPUJA JOKA ATERIASSA.

MINFILEITÄ KASTIKKEESSA, SEA DELICACIES - LAJITELMA

Hemmottele kissaasi herkullisilla GOURMET® Perle minifileitä kastikkeessa -aterioillamme. Kissalle, joka haluaa kaiken – monipakkauksemme sisältää lajitelman herkullisia makuja Ocean Delicacies -tuotesarjastamme. Mukana lohta, tonnikalaa, turskaa ja punakampelaa – vaihtelevaa, makuhermoja hivelevää ravintoa kissallesi. Ateriamme ovat 100 % täyttä ja tasapainoista ravintoa, joka tukee kissasi hyvinvointia ja varmistaa, että se kokee vastustamattoman makuelämyksen – joka aterialla. Herkulliset GOURMET® Perle minifileitä kastikkeessa -ateriat Purinalta sisältävät hienoja kalapaloja, jotka on kypsennetty omassa kastikkeessaan, niin että merelliset maut säilyvät. Herkullisiin makuihin yhdistetään vastustamattomat, kokonaiset katkaravut, joista kissasi nauttii varmasti.

Lajitelma sisältää lohta, tonnikalaa, punakampelaa ja merikaloja, ja ne kaikki sisältävät lisäksi herkullisia kokonaisia katkarapuja.

100 % täyttä ja tasapainoista ravintoa.

Merikalaa & Katkarapuja:

Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, kasviproteiinitiivisteitä, nilviäisiä ja äyriäisiä (4 % kokonaisia katkarapuja), kalaa ja kalatuotteita (josta merikalaa 4 %), kivennäisiä, sokereita.


Punakampelaa & Katkarapuja:

Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, kasvisproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita (josta punakampelaa 4 %), nilviäisiä ja äyriäisiä (4 % kokonaisia katkarapuja), kivennäisiä, sokereita. Lohta & Katkarapuja:

Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, kasviproteiinitiivisteitä, nilviäisiä ja äyriäisiä (4 % kokonaisia katkarapuja), kalaa ja kalatuotteita (josta lohta 4 %), kivennäisiä, sokereita. Tonnikalaa & Katkarapuja: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, kasviproteiinitiivisteitä, nilviäisiä ja äyriäisiä (4 % kokonaisia katkarapuja), kalaa ja kalatuotteita (josta tonnikalaa 4 %), kivennäisiä, sokereita.

Kosteus: 80,0 %, Proteiini: 13,0 % Rasva: 3,0 % Hehkutusjäännös: 2,1 % Raakakuitu: 0,05 %.

KY/kg: A-vitamiini: 680; D3-vitamiini: 105; mg/kg: Rautasulfaatti monohydraatti: 23,9; Kalsiumjodaatti anhydraatti: 0,30; Kuparisulfaatti pentahydraatti: 2,7; Mangaanisulfaatti monohydraatti: 4,7; Sinkkisulfaatti monohydraatti: 39;

Täysikasvuiselle (4 kg) kissalle: tarjoa päivässä 3–4 pussia vähintään kahdella aterialla. Täysikasvuisen kissan annosmäärät ovat keskiarvoja, jotka perustuvat kohtuullisen aktiivisen, normaaleissa sääolosuhteissa elävän kissan tarpeisiin. Yksilölliset tarpeet saattavat vaihdella, ja ruokamäärä tulee aina sopeuttaa niin, että se vastaa kissan tarpeita ja auttaa kissaa pysymään hoikkana ja terveenä. Tarjotaan huoneenlämpöisenä. Pidä aina tarjolla raikasta juomavettä.