Gourmet® Perle

MINIFILEITÄ KASTIKKEESSA DUO LOHTA JA VALKOISTA KALAA

PERLE DUO LOHTA JA VALKOISTA KALAA

Hemmottele kissaasi herkullisilla GOURMET® Perle minifileitä kastikkeessa, Duo Sisältää Lohta ja vaalealihaista kalaa -aterioillamme, Purinalta. Kissalle, joka haluaa kaiken – vaihtelevaa, makuhermoja hivelevää ravintoa. Ateriamme ovat 100 % täyttä ja tasapainoista ravintoa, joka tukee kissasi hyvinvointia ja varmistaa, että se kokee vastustamattoman makuelämyksen – joka aterialla. Herkulliset GOURMET® Perle minifileitä kastikkeessa Duo Sisältää Lohta ja valkoista kalaa -ateriat Purinalta sisältävät hienoja paloja, jotka on kypsennetty omassa kastikkeessaan maun säilyttämiseksi.

Herkullinen ateria, joka sisältää lohta ja valkoista kalaa.

100 % täyttä ja tasapainoista ravintoa.

Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, kasvisproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita (josta lohta 4%, valkoista kalaa 4%), kivennäisiä, sokereita.

Kosteus: 80,0 %, Proteiini: 12,5 %, Rasva: 2,5 %, Hehkutusjäännös: 2,5 %, Raakakuitu: 0,05 %.

KY/kg: A-vitamiini: 650; D3-vitamiini: 99; mg/kg: Rautasulfaatti monohydraatti: 23; Kalsiumjodaatti anhydraatti: 0,29; Kuparisulfaatti pentahydraatti: 2,5; Mangaanisulfaatti monohydraatti: 4,4; Sinkkisulfaatti monohydraatti: 37;

Täysikasvuiselle (4 kg) kissalle: tarjoa päivässä 3–4 pussia vähintään kahdella aterialla. Täysikasvuisen kissan annosmäärät ovat keskiarvoja, jotka perustuvat kohtuullisen aktiivisen, normaaleissa sääolosuhteissa elävän kissan tarpeisiin. Yksilölliset tarpeet saattavat vaihdella, ja ruokamäärä tulee aina sopeuttaa niin, että se vastaa kissan tarpeita ja auttaa kissaa pysymään hoikkana ja terveenä. Tarjotaan huoneenlämpöisenä. Pidä aina tarjolla raikasta juomavettä.