GOURMET® Gold

12254215_Gourmet_Gold_Chick_pate_85g

KANA PATEE

Hemmottele kissaasi Purinan GOURMET® Gold -kanapateella. Sileärakenteiset, lihaisat ja herkulliset pateemme kutkuttavat nirsoimmankin kissan makuhermoja. Hemmottele kissaasi herkullisimmalla makuelämyksellä – joka aterialla. Mehevä, kananmakuinen patee on valmistettu korkealaatuisten standardiemme mukaisesti, jotta voimme taata makuelämyksen ja koostumuksen, joihin kissasi ihastuu. Jokainen pateeannos on pakattu 85 gramman purkkiin, jotta ruoka olisi joka aterialla yhtä herkullista ja tuoretta. Ravintoarvoiltaan täysipainoinen koostumus takaa, että kissasi saa kaiken tarvitsemansa terveeseen elämään ja nautiskelee herkullisista makuelämyksistä – joka aterialla. Kuinka nelijalkainen ystävämme kuvailisi kanapateeta? Ensiluokkaista!

Tarkka valmistusprosessi varmistaa parhaan maun, tuoreuden ja laadun.

Saatavana 85 gramman purkissa, joten annos on aina tuore ja korkealaatuinen – joka aterialla

Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta kanaa 8 %), kivennäisiä, sokereita, kasviperäisiä tuotteita.

Kosteus: 78,0 %, Proteiini: 12,0 %, Rasva: 5,0 %, Hehkutusjäännös: 2,9 %, Raakakuitu: 0,05 %.

KY/kg: A-vitamiini : 805; D3-vitamiini: 123; mg/kg: Rautasulfaatti monohydraatti: 28,5; Kalsiumjodaatti anhydraatti: 0,36; Kuparisulfaatti pentahydraatti: 3,2; Mangaanisulfaatti monohydraatti: 5,5; Sinkkisulfaatti monohydraatti: 46; Teknologiset lisäaineet: mg/kg: Kassiakumi: 2350; Sisältää säilöntäaineita.

Täysikasvuiselle (4 kg) kissalle: tarjoa päivässä 3 purkkia vähintään kahdella aterialla. Täysikasvuisen kissan annosmäärät ovat keskiarvoja, jotka perustuvat kohtuullisen aktiivisen, normaaleissa sääolosuhteissa elävän kissan tarpeisiin. Yksilölliset tarpeet saattavat vaihdella, ja ruokamäärä tulee aina sopeuttaa niin, että se vastaa kissan tarpeita ja auttaa kissaa pysymään hoikkana ja terveenä. Tarjotaan huoneenlämpöisenä. Pidä aina tarjolla raikasta juomavettä.